Sorsok útvesztője 141-145. rész tartalma

Sorsok útvesztője 141-145. rész tartalma

 

2020.07.27., Hétfő 14:10 - 141. rész

Efsun képtelen feldolgozni anyja halálát, és kis híján mindent elmond Baharnak az Atahan család és a lány között i kapcsolatról. Mehmet Emír, bár nehéz szívvel, de kész kitagadni Efsunt a családból, amikor megjelenik Szultán. Nuran nővére megfogadja, hogy folytatja az asszony örökségét és bosszút áll azokon, akik felelősek a húga haláláért. Ismail a lakására viszi Efsunt, hogy segítsen neki, amikor Bahar is hazatér, hogy összeszedje a holmiját a férfi lakásából. A nyomozó pisztolya a fiókban van, és amikor a két lány magára marad, Efsun fegyvert ragad.

2020.07.28., Kedd 14:10 - 142. rész

Efsun megpróbálja lelőni Bahart, ám Ismail megmenti a lányt. Bahar úgy érzi a nővére túl messzire ment és döntés elé állítja Ilyast: ha Efsun maradhat a családban, akkor ő megy. Ismail elmondja Efsunnak, hogy bár nagyon szerette, de ezt a mostani tettét képtelen megbocsátani. Arda lebuktatja Berket Müge előtt, így a lány rájön, hogy a fiú csak egy ócska hozományvadász. Hulya mindent megtesz, hogy rávegye Mehmet Emírt, hogy tagadja ki a lányát

2020.07.29., Szerda 13:45 - 143. rész

Baharnak Ates segít feldolgozni a történteket. Szultán asszony úgy dönt, hogy végigviszi testvére akaratát Efsunt illetően. Pedig Hulya mindent megtesz, hogy aláírassa a lánnyal a kitagadási nyilatkozatot. Efsun, aki úgy érzi, hogy anyja nélkül vége a világnak, aláírja a papírokat, de feltételként szabja, hogy személyesen adja oda az apjának. Mehmet Emír kiborul Hulya alattomos lépésétől, és kezdi úgy érezni, hogy túl szigorú volt a lányával.

2020.07.30., Csütörtök 13:50 - 144. rész

Mehmet Emír és Hasret hazaviszik a villába Efsunt, ahol ott találják Fulyat. Szultán asszony megfenyegeti Hulyat, hogy hagyja békén Efsunt. Az elkeseredett nő bosszút forral és a lánnyal való vita után elveszti az eszét, úgy dönt, hogy végez vele. Párnát nyom az ágyban fekvő lányra, ám ott nem Efsunt találja, hanem Muget. Amikor Mehmet Emír rájön, hogy a húga gyilkolni készült, betelik nála a pohár.

2020.07.31., Péntek 14:05 - 145. rész

Efsun nagyon fél, hogy Hulya újból rátámad, ezért ő és nagynénje elintézik, hogy Mehmet Emír a kisházba költöztesse Szultánt. Bahart felkeresi Ilyas, de a lány képtelen megbocsátani apjának. Hulya gyógyszereket kap, hogy ne kapjon idegösszeomlást. Efsun megesküszik, hogy bosszút áll mindenkin, aki bántotta őt vagy anyját. Felkeresi Ismailt is, hogy folytassák a kapcsolatukat, ám a férfi teljesen kiábrándult a lányból, így elzavarja Efsunt.