Éjjel-nappal Budapest 1820-1824. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1820-1824. rész tartalma

 

 

2020.07.27., Hétfő 21:30 - 1820. rész

Barbi egyre otthonosabban érzi magát a régi-új otthonában, és egyre inkább telve van energiával. Ezt mindenféle tevékenységben igyekszik kiélni, ami egyre inkább terhes és sok a lakóknak. Reggel hangos zenére, otthoni sportolásra biztatja a lakókat, majd a testük mellett a lakást is igyekszik újra gatyába rázni. Ehhez persze szintén segítségül hívja a többieket...

Roland kiakad, amikor reggel elmegy Bori elé a Klubba, hogy hazavigye, de mivel Farkas feltartja, a reggeli romantikának lőttek. Roland később igyekszik bepótolni az elmaradt légyottot, ám ekkor Bécy zavarja meg őket, mondván, hogy elfelejtett megbeszélni vele valamit reggel a Klubbal kapcsolatban. Roland csalódottsága hatalmas, és azzal vádolja a feleségét, hogy Bori elhanyagolja őt.

Máté nagyon ideges lesz, amikor reggel váratlanul megjelenik az ajtaja előtt Tivadar születésnapi ajándékaként egy „gyógyító”, aki Máté és Tekla házasság előtti lélektisztítására készül. Tekla kedvéért Máté nagy nehezen belemegy a dologba, ráadásul később Tamara, Szofi és maga Tivadar is becsatlakozik. Ám a kezelés során a terápia vezetője Máté és Szofi között fura, erotikus energiákat észlel, ami után kibukik, hogy Máté és Szofi csókolózott. Máté pánikba esik, és leállítja az egészet arra hivatkozva, hogy kettesben szeretné tölteni a születésnapját Teklával.

2020.07.28., Kedd 21:30 - 1821. rész

Máté legénybúcsúja közeledik. Joe, a tanú érte akar menni, de megint beáll a háta, és mivel senki más nem vethető be, Krisztiánnak kell segítenie neki. Krisztiánnak kicsit sincs ínyére, hogy pont Máté legénybúcsújához kell segédkeznie, de vonakodva engedelmeskedik. Később a T.É.R.-ben tovább fokozódik a konfliktusuk, és végül azon kezdenek versenyezni, hogy melyikük a keményebb fiú. A versengés végül odáig fajul, hogy Krisztián behúz egyet Máténak.

Miután Orsi elköltözött a házból, Bence kényszeresen átrendezi a szobáját, hogy valahogy úrrá tudjon lenni a zavaros érzésein. Franci most először találja szembe magát a fiú pszichés problémáival, és egyelőre nem tudja, hogy mihez kezdjen vele. Bence elmondja neki, hogy mi a helyzet, és a lány úgy érzi, meg tudja érteni, hogy Bence miért viselkedik így.

Mesi nagyon élvezi a nyugodt reggelt Samunál, aki felajánlja, hogy ha nagyon stresszes már a lakóhajón, akár hozzá is költözhet. De a lány erre még képtelen elszánni magát. Nem sokkal később azonban Karesz és Lili között vitára kerül sor, majd Karesz barátságtalan megjegyzése nagyon megbántja Mesit. Mesi úgy érzi, hogy többé nincs igazán helye a lakóhajón.

2020.07.29., Szerda 21:30 - 1822. rész

Szofi reggel még mindig mérges Krisztiánra, amiért megütötte Mátét a legénybúcsúján. Tamara szerint úgy tűnik, Krisztián érzi, hogy Szofi és Máté közt még vannak érzelmek, bár Szofi ezt makacsul tagadja. Máté is próbálja elbagatellizálni a második csókot Joe előtt. Később Tamara rábeszéli Joe-t, hogy beszéljenek Szofival és Mátéval. Szerinte Szofinak és Máténak tisztázniuk kell, hogy éreznek-e még valamit egymás iránt, mielőtt Máté megnősül. Amikor Tamara és Joe egyesült erővel győzködik az ex- párost, hogy tisztázzák, mi van kettejük között, mindketten tagadják, hogy a csókoknak lenne jelentősége.

Bence ideges, amikor Karola túlságosan anyáskodik felette és felajánlja neki, hogy elviszi terápiára. Köszönettel vissza is utasítja és elmegy Francival, akit úgy állít be, hogy majd ő lesz a „felvigyázója“. Amikor később elmennek egy paintball pálya előtt, Bence rábeszéli Francit, hogy a terápia előtt játszanak még egy kicsit. Közben teljesen elveszítik az időérzéküket és Franci ijedten megállapítja, hogy Bence terápiája már elkezdődött. Bence azonban úgy dönt, majd bepótolja ezt az alkalmat.

Mesi ajándékokkal lepi meg a barátait, majd egy vidám napot töltenek együtt. Karesz félreértelmezi Mesi viselkedését és újabb őrült akcióba kezd, hogy visszaszerezze a lányt. Orsi és Bella próbálják erről lebeszélni, de az esti bulira Samu házába Karesz gyűrűvel érkezik.

2020.07.30., Csütörtök 21:30 - 1823. rész

Bécy reggel csúnyán megbántja Rebekát azzal, hogy takarítói feladatokat bíz rá. Amikor a délelőtti megbeszélésen is megalázóan bánik vele, Rebeka mindenki előtt zaklatással vádolja meg Bécy-t. Ezután Bécy számonkéri a lányt, aki ismét megzsarolja, amire Bécy csúnyán összebalhézik Rebekával. Pont akkor, amikor Mirjam is megjelenik, így Rebeka elhiteti az anyjával, hogy Bécy tényleg zaklatta őt. Bécy képtelen megvédeni magát, mert Mirjam csak a lányának hisz, és rendőrségi feljelentést tesz a zaklatás kapcsán. Közben Bori átlát Rebekán, és meg is bizonyosodik a lánnyal való beszélgetés során, hogy az csak hazudik. Bécy kezd maga alá kerülni, mert csalódott Mirjamban, közben pedig már Farkas is megtudta, hogy botrány tört ki a klubban. Bécy segítséget kér Boritól, aki annak fejébe, hogy üzletvezetőként Bécy nem fúrja tovább segít Bécy-nek, és az esti nyitás előtt összehív egy megbeszélést.

Franci ledöbben, amikor a volt barátja Kristóf egy reggel felbukkan a büfés kocsi előtt és közli vele, hogy vissza akarja őt szerezni. A lány önvédelemből azonban elküldi. Ettől függetlenül még mindig szenved a szakításuk miatt és hálás, hogy Bence eltereli a figyelmét. Kristóf azonban nem hagyja magát ilyen gyorsan lerázni és harcolni akar Franciért. Régi emlékeken keresztül próbálja őt visszaszerezni, ami egy pillanatig úgy tűnik, hogy sikerül is neki. Franci végül marad a döntésénél, mire Kristóf kiakad és rajta tölti ki a frusztrációját.

Milán és Karesz eleinte nem veszi komolyan, hogy a vendégek éjszakai dübörgések miatt panaszkodnak. Amikor hirtelen pénz is hiányzik a kasszából, arra gondolnak, hogy valaki lop. A vendégek ezt mind tagadják, hiszen az ő dolgaik is hiányoznak. Amikor egyikőjük felveti, hogy egy szellem lakik a hajón, Milánék eleinte ezt sem veszik komolyan.

2020.07.31., Péntek 21:30 - 1824. rész

Dzseni reggel megsértődik, hogy Gábor elfeledkezett a szülinapjáról, majd elterelődik a figyelme, mert megijed, mert két hete nem jött meg neki. De senkivel nem tud igazán beszélni erről, míg végül Norbinak mondja el, aki terhességi tesztet csináltat vele, és győzködi, hogy mondja el Gábornak. A meglepetés szülinapi partin az ünneplés közben Dzseni erre nem talál módot, hazafelé azonban elmondja Gábornak.

Franci még mindig haragszik Andréra, amiért kvázi lefizette az exét, hogy ő eltűnjön az életéből. A két testvér folyton összeveszik minden apróságon, és Franci közben nem veszi észre, mennyire szenved Bence ezektől a veszekedésektől. Végül Franci önmaga és Bence kedvéért is azt javasolja a bátyjának, hogy kössenek fegyverszünetet. Franci reméli, hogy André felfogta, mennyire megbántotta őt. Később Franci munkát ajánl Bencének a büfé kocsijában, hogy egy kicsit változatosabbak legyenek a hétköznapjai. Bence beleegyezik.

Reggel a lakóhajón megint eltűnik valami, Milán és Karesz egymást hergelik, hogy különös történésekkel van dolguk a lakóhajón. Bellát viszont nem lehet meggyőzni erről. Orsinak sok ez az egész őrület, és amúgy sincs túl még a szakításon, így úgy dönt, hogy elutazik egy időre. Bella is elmegy, és magára hagyja Milánt Karesszel a hajón, aki egyáltalán nincs meggyőződve arról, hogy nincsenek kísértetek. Milán felfigyel egy zajra, és a fürdőben vérfoltokat talál, amik aztán mire Milán visszaér a tisztítószerekkel, eltűnnek. Milán és Karesz úgy döntenek, építenek egy szellemcsapdát, hogy megszabaduljanak a kísértetektől. A barkácsboltban a rendőrök igazoltatják őket, mivel gyanúsnak találják a vásárolt termékeket.