Barátok közt 9975-9984. rész tartalma

Barátok közt 9975-9984. rész tartalma

 

 

2020.07.27., Hétfő 21:15 - 9975-9976

László azt hazudja Gizellának, hogy tényleg és őszintén szeretne gyereket. Gizella ezen annyira fellelkesül, hogy elkezdi tervezgetni a nagy baba-projektet és már aznap este neki akar fogni. Alizt és Lucát nagyon megviselik a klinikán történtek. Tünde is megrendülten fogadja a hírt, hiszen annyit imádkozott Lucáért, Aliz szerint azonban Tündének inkább Luca mellett kellett volna lennie. Tünde ennek hatására megpróbál kibékülni Lucával, de eső után köpönyeg: Luca már nem nyitott a békülésre és elküldi Tündét. Olivér próbálja rávezetni Gigit, hogy egy thaiföldi utazás nagyon veszélyes lehet, de Gigi ebből azt szűri le, hogy Olivér visszatartja őt a kibontakozás lehetőségétől. Adél viszont lelkes, és kiosztja Olivért, hogy ha nem engedi el Gigit, azzal megfojtja a szerelmüket.

2020.07.28., Kedd 21:15 - 9977-9978

Gergő talál rá a zokogó Gizellára és igyekszik megvigasztalni. Gizella megkéri Gergőt, hadd aludjon a Berényi irodában, mert nem akar hazamenni Lászlóhoz. László eközben kétségbeesetten hívogatja és keresi Gizellát, de hiába. Gizella és László külön-külön töltik az éjszakát, de míg László a szép pillanatokra emlékszik vissza a kapcsolatukból, Gizella csak a rossz emlékeket pörgeti álmatlanul. Claudia ügyetlenül próbál együttérzést mutatni Tünde irányába, mentő ötletként itallal kínálja Tündét. Miután Júlia magukra hagyja őket, Claudia és Tünde berúgnak és barátnősen megosztják egymással a titkaikat, például, hogy Tündének rosszul esik, hogy Aliz csak akkor keresi, ha segítségre szorul, amúgy meg Tünde ne szóljon bele az életébe. Zsolt próbál úgy lavírozni, hogy ne bukjon le egy simlis bizniszével, amit a Rózsa házhozszállításos ételeivel végez. Igyekszik meggyőzni Alizt, hogy ő szállíthassa ki a megrendeléseket, de Aliz nem érti, hogy miért ne a futáruk, Oszkár végezze a munkát.

2020.07.29., Szerda 21:15 - 9979-9980

Zsolt továbbra sem szeretné, hogy Oszkár szállítsa ki az ő simlis csomagjait, ezért győzködi Alizt, hogy rúgja ki Oszkárt. Aliz azonban nem hajlandó erre, ezért Zsolt kénytelen csapdát állítani Oszkárnak. Tünde másnaposan ébred, ezért a munkából is elkésik. Próbál közvetlenül elnézést kérni Claudiától, ám Claudia úgy tesz, mintha meg sem történt volna az előző este és újra bántó Tündével. Tünde hatására Claudia és Júlia megbeszélik a régi sérelmeiket és hálából Claudia kedves gesztust tesz Tünde felé. Miután Nóra is megtudja, hogy Gizella el akarja hagyni Lászlót, úgy dönt, hogy beszél Lászlóval. László a Nórától hallottak alapján rájön, hogy tehet valamit azért, hogy maga mellett tartsa Gizellát és megfenyegeti, hogy nélküle nincstelen és alig van esélye az életre. Ez csak még jobban felbosszantja Gergőt és Nórát.

2020.07.30., Csütörtök 21:15 - 9981-9982

Amikor Gizella újra beállít a Novák lakásba, László megkönnyebbül, mert azt hiszi, Gizella végre valóban belátta, hogy nincs hova mennie, és visszaköltözik hozzá. Nagyot koppan azonban, amikor Gizella ehelyett azzal szembesíti, hogy Gergő kibérelte neki a tetőtéri lakást. László dühében számon is kéri Gergőt, de megalázó helyzetbe kerül, amikor Gergő könnyedén leszereli. Miután Zsolt lefizeti Simont, hogy hazudja azt Aliznak és Oszkárnak, hogy a Rózsa kiszállítóautója nem javítható azonnal, az ételrendeléseket is átveszi Oszkártól, és megkönnyebbül, mert így nem kell bajba sodornia Oszkárt a futárszolgálatra épített illegális bizniszével. Gigit szorongással tölti el, hogy hivatalos értesítést kap, ami szerint számlatartozása halmozódott fel. Olivér hiába próbál neki segíteni azzal, hogy felajánlja, kisegíti kölcsönnel, Gigi ezt nem akarja elfogadni.

2020.07.31., Péntek 21:15 - 9983-9984

Olivér ráveszi Zsoltot, hogy a betöltetlen részmunkaidős Fittlaboros állást adja Giginek, aki épp egy pörgős irodista melóba kezdene bele, hogy megálljon a lábán anyagilag, így viszont egy időre fel kell adnia az álmát, hogy cukrász legyen. Gergő Gizellától, Adél Lászlótól érkezik, amikor összefutnak. Mindketten vigasztalni voltak azt a felet, akit méltónak találnak a vigasztalásra azok után, hogy László megcsalta Gizellát. Gergő elereszt egy Lászlón élcelődő megjegyzést, mire Adél védelmébe veszi Lászlót. Eszter Levente segítségét kéri, előadja, hogy az unokahúgával, Dorkával utcára kerültek, kéne nekik átmenetileg szállás, amíg talpra állnak. Levente Eszter jelenlétében kérdezi meg Nórát, emiatt Nóra kénytelen belemenni az ötletbe.