Barátok közt 9985-9994. rész tartalma

ˆhirdetés

Barátok közt 9985-9994. rész tartalma

 

 

2020.08.03., Hétfő 17:05 és 22:00 - 9985-9986

Timi felfedezi, hogy valaki matat Miklós lakásában, és konfrontálja Dorkát. Meggyanúsítja, hogy tolvaj. Eszter már arra ér vissza, hogy Timi a plafonon van, és sietve tisztázza a helyzetet. Timi kiakad, hogy Nóra nem szólt neki, hogy idegenek költöznek be Miklós lakásába. Szonja és Vince egy helyre csalja Adélt és Gergőt, majd Cékla kutya segítségével rávilágítanak, hogy milyen szuperek együtt, és nem szabad hagyniuk, hogy László és Gizella harca kikezdje a szerelmüket. Vanda levelet ír a kínai nagykövetségnek, mert még nem próbált családegyesítést kérni. Vanda készen áll az esti videótelefonra Marcival, csakhogy Balázs helyett egy idegen kínai nő jelentkezik.

2020.08.04., Kedd 17:05 és 22:00 - 9987-9988

Habár Dorka Timi ellenséges viselkedése miatt nem akar a házban maradni, Eszter meggyőzi arról, hogy nincs más választásuk. Később Dorka összeismerkedik Gigivel, és bár eleinte úgy néz ki, hogy képes nyitni felé, amikor Eszter elfogadja Gigi meghívását, újra visszahúzódó lesz. Timi elképed, amikor Emanuel közli vele, hogy fantáziátlannak találja a ruhaterveit. A bűntudatos Luca elmegy, hogy jobb belátásra bírja a híres divatgurut, de kisvártatva azzal tér vissza, hogy nem járt sikerrel. Timiben ekkor azonban elkezd megfogalmazódni egy terv. Vanda kiakad, amikor megtudja, hogy a kínai nő Marci bébiszittere, és a dühét csak még jobban fokozza, amikor a szitter puszilgatja Marcit. Vanda megtesz mindent, hogy újra Marcival lehessen.

2020.08.05., Szerda 17:05 és 22:00 - 9989-9990

Szonja meghökkenti Nórát, hogy beadja a felmondólevelét. Próbálja meggyőzni, hogy maradjon, de Szonja közli vele, hogy szeretne szabadúszni egy kicsit, majd elmondja a felmondása valódi okát. Nóra arra kéri Szonját, hogy maradjon, cserébe Nóra megleckézteti Gergőt. Timi úgy dönt, hogy Nórától kér pénzt a cégalapításra, ám mielőtt ezt szóba hozhatná, megtudja, hogy Emánuel kártérítést követel. Nóra megpróbálja megnyugtatni Timit azzal, hogy nincs mitől tartania, mindent el fog intézni Timinek. Timi ekkor öntudatra ébred, és mégsem Nórától kér pénzt. Mivel Claudia látja, hogy Vanda kétségbeesetten ki akar jutni Marcihoz, felajánlja, hogy áthívja egy ismerősét, aki nagy befolyással bír diplomáciai körökben. Maróthy szerint képtelenség elintézni az utazást, de miután megismerkedik Vandával, megígéri, hogy megpróbálkozik a lehetetlennel.

2020.08.06., Csütörtök 17:05 és 22:00 - 9991-9992

Oszkárt nem hagyja nyugodni, hogy Zsolt valamit kavar a Rózsa körül, de csak azután nyugszik meg, miután Gergővel is beszélt. Később azonban Gergő megzsarolja Zsoltot: tudja, hogy mit művel, és fizessen Zsolt Gergő hallgatásáért. Szonja sokat tipródik, hogy elfogadja-e Nóra ajánlatát. Végül Nóra és Vince biztatására rábólint, hogy megleckéztessék Gergőt. Nóra közli Gergővel, hogy sikerült maradásra bírni Szonját, mire Gergő elégedetten hátradől, nem is sejtve, hogy mi készül ellene. Vandát ebédre hívja Maróthy, hogy megbeszéljék a részleteket. Vanda kicsattan az örömtől, pláne, amikor Simon közli, hogy szívesen vele utazna Kínába. A hotelbe érve azonban a recepción közlik vele, hogy Maróthy a szobájában várja...

2020.08.07., Péntek 17:05 és 22:00 - 9993-9994

Miután Gergő megzsarolta, Zsolt visszavágáson töri a fejét, és amikor a parkban elé ugrik Cékla, akit épp Adél sétáltat, Zsoltnak az az ötlete támad, hogy ellopja Céklát Adéltól, és a kutyával fogja visszazsarolni Gergőt. Timi Lucának mérgelődik, hogy Eszter és Dorka beköltözött Miklós lakásába. Luca nem ismeri Dorkát, amikor az udvaron egymásba futnak, és véletlenül kiderül, hogy Dorka is No Memory rajongó. Luca már épp barátkozni kezdene, amikor befut Timi… Miután Vanda nemet mond Maróthynak, Claudiának panaszkodik, hogy minden reménye elveszett, hogy kijuthat Marcihoz Kínába. Simon látja Vanda rosszkedvét – bár az ajánlatról nem tud -, és próbál segíteni. Végül a kétségbeesett Vanda arra jut, hogy ismét találkozik Maróthyval.