Bosszú 66-70. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 66-70. rész tartalma

 

2020.07.13., Hétfő 13:25 - 66. rész

Haldun szemet vet Rüzgar kávézójára, mert a területben hatalmas üzletet lát. Megbízza Taksint, hogy ijesszen rájuk. Derin tudja, hogy a zaklatások mögött az Arsoyok vannak, és mivel Yağmur nem tud segíteni, a saját kezébe veszi az ügyet. Emre szeretné folytatni a kapcsolatát Yağmurral, ami őrülten féltékennyé teszi Alit. Yağmur egy aukciós estet rendez, amelyre sikerül meghívni a titokzatos Nurdant is. Ali azonban eltér a tervtől, amivel veszélybe sodorja Yağmurt.

2020.07.14., Kedd 13:25 - 67. rész

Yağmur súlyosan megsérül, amikor Ali segítségére siet. Nurdan és emberei rájönnek, hogy Alinak társa van, ám nem tudják azonosítani, hogy ki az. Nurdan megígéri Alinak, hogy elengedi nővérét, Zeynepet, de cserébe végeznie kell Şahikával. Emre szemtanúja lesz, amint Yağmurt beviszi Ali a kórházba. Haldun arra utasítja Taksint, hogy készíttessen egy hamis lemondó nyilatkozatot Rüzgar számára. Asli munkát kér Halduntól, mert szeretne Emre közelében lenni.

2020.07.15., Szerda 13:25 - 68. rész

Nurdan ráállítja az embereit Hakanra, mert meg akarja szerezni a titkos programot. Ali megtudja Hakantól, hogy Yağmur megpróbálja rávenni Şahikát a tanúskodásra, és összeugrasztani Nurdannal. Şahika élvezi, hogy Yağmur a házában van és uralkodhat rajta. Cemre meglátogatja Emrét az irodában, és megdöbbenve látja, amint Emre Taksinnal tárgyal. Ali és Hakan egy biztonsági kamerafelvétel segítségével rátalál Zeynepre.

2020.07.16., Csütörtök 13:25 - 69. rész

Nurdan rájön, hogy Yağmur a segítőtársa Alinak. Közben Ali megtalálja Zeynepet, és megszökteti. Şahika keresztülhúzza Emre üzletét, és egy barátjával megvásároltatja a csődközeli céget, amivel magára haragítja Nurdant. Haldun külön utakon jár, és nagyszabású beruházásra készül a Boszporusz partján. Számtalan ingatlant felvásárolt, egyedül Rüzgar kávézója áll a terv útjában. Nurdan kiadja a parancsot Yağmur eltüntetésére. Dicle egyre furcsábban viselkedik.

2020.07.17., Péntek 13:25 - 70. rész

Haldun nem akar lemondani Rüzgar kávézójáról, ezért egy profin hamisított tulajdonlappal elhiteti, hogy visszakerült Rüzgárék birtokába. Közben Taksin azon ügyködik, hogy megtalálja Derinnél az elrejtett videó felvételt. Cemre hajlandó visszaköltözni a házba, ha az anyja elmond mindent Adil Celikről. Hakan és Yağmur segítenek Alinak és a nővérének kijutni a városból. Şahika minden követ megmozgat, hogy meghiúsítsa Nurdan tervét.