Bosszú 76-80. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 76-80. rész tartalma

 

2020.07.27., Hétfő 13:25 - 76. rész

Haldun meglátogatja a kórházban Rüzgart, és egy hihető mesét ad elő az ártatlanságáról. Rüzgar látszólag megbocsát az Arsoyoknak Derin halála miatt, ám biztos benne, hogy ők rendelték el a támadást. Rüzgar számon kéri Yağmurt, hogy miért titkolták el Derinnel a közös múltjukat, és a bosszúhadjáratot az Arsoyok ellen. Hakan hosszú dilemma után úgy dönt, hogy odaadja a programot Diclének, aki így megmentheti az apját.

2020.07.28., Kedd 13:25 - 77. rész

A temetőben váratlanul megjelenik Derin mostohatestvére, Deniz, akinek a házát Derin tinédzser korában felgyújtotta. Denis sok büntetést vállalt magára Derin helyett, ám a házuk felgyújtása ellenséggé tette őket. Rüzgar találkozik Taksin feleségével, aki azt állítja, hogy Taksin egy fontos dolgot küldött a számára, arra az esetre, ha vele történne valami. Emre szeretne Yağmur kedvében járni, ezért elmegy a rendőrségre vallomást tenni.

2020.07.29., Szerda 13:25 - 78. rész

Ali megpróbál segíteni Diclének kiszabadítani az apját, de rászedik őket, elviszik a programot. Şahika egy alapítványt hoz létre Derin tiszteletére, mert azt reméli, hogy ezzel segíthet Cemrének. Deniz tudja, hogy Yağmur az igaz Derin. Hakan segít törölni a rendszerből Deniz priuszát, Yağmur pedig egy nagyobb összeget ad neki, hogy mihamarabb eltűnjön. Ennek ellenére Denis megjelenik a rendezvényen, és egy fontos pozíciót is elvállal.

2020.07.30., Csütörtök 13:25 - 79. rész

Rüzgar nagyon haragszik Hakanra és Yağmurra, és nem érti, hogy miért barátkoznak még mindig az Arsoyokkal. Ali és Yağmur kibékülnek, és együtt folytatják az Arsoyok elleni hadjáratot. Dicle visszajön, és megmondja Hakannak, hogy nem lesz esküvő, örökre elutazik az apjával. Deniz megkedvelteti magát Sahikával, aki elnöki pozíciót ajánl neki az alapítványban. Yağmur tudja, hogy Denis tervez valamit, amiből semmi jó nem származhat.

2020.07.31., Péntek 13:25 - 80. rész

Yağmurt alaposan meglepi Deniz, aki azt tervezi, hogy mindent visszafizet a nevelőapjuknak, aki gyerekkorukban évekig gyötörte őket. Rüzgar beleegyezik abba, hogy a kávézóban legyen az alapítvány első adakozása, ám a rendezvény botrányba fullad. Haldun úgy véli, mindez a politikai karrierjére hajtja a vizet. Emre gyanakszik Alira és Yağmurra, ezért csapdát állít nekik. Hakan mindent elkövet, hogy megtalálja a programját.