Bosszú 81-85. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 81-85. rész tartalma

 

2020.08.03., Hétfő 12:15 - 81. rész

Cemre meghallgatja az üzenetrögzítőt, amit Deniz adott át neki Yağmur kérésére. Cemrét sokkolja Haldun és Taksin beszélgetése, ami egyértelműen bizonyítja, hogy az Arsoyok állnak Derin halálának a hátterében. Yağmur megtudja, hogy Seckinnél vannak az apja levelei, ezért felkeresi a börtönben. Hakan megpróbál a nyomára bukkanni Falkonnak, az Arsoyok birodalmát védő hekkerre. Ali bajban van, mert a tervbe súlyos hiba csúszott.

2020.08.04., Kedd 11:55 - 82. rész

Yağmur és Hakan mindent egy lapra tesz fel, és megpróbálják elhitetni Sahikával, hogy eltitkolt fia visszatért, és megjelenik majd a partin. Barış elmondja Rüzgarnak, hogy eredetileg Emre hozta be az üzletbe Taksint, mert bosszút akart állni Yağmur elcsábításáért. Sahikának feltűnik, hogy bármi baj történik, Yağmur mindig felbukkan. Úgy tűnik, a terv beválik, és sikerül Sahikán keresztül megtalálni Falkont.

2020.08.05., Szerda 11:55 - 83. rész

Alinak nem tetszik a dolgok alakulása, és különösen váratlanul érinti, amikor a partin Emre a nagy nyilvánosság előtt megkéri Yağmur kezét. Cemrét megdöbbenti, hogy Rüzgar már hallotta azt a felvételt, amin Haldun megbízza Taksint. Hakan találkozót beszél meg Falkonnal, aki megpróbálja Şahika múltját megszépíteni. Cemre bejelenti a családjának, hogy hivatalosan is megváltoztatta a nevét, és mostantól nem tagja az Arsoy családnak.

2020.08.06., Csütörtök 11:55 - 84. rész

Hakan nem is sejti, hogy milyen nagy csalódás vár rá. Dicle váratlanul megjelenik, és azt állítja, hogy az apja semmit sem tud a találkozásukról. Igor rossz néven veszi, hogy Emrével kel tárgyalnia. Ali részéről súlyos hiba volt beleszeretni Yağmurba, mert ezzel az egész küldetést veszélybe sodorta. Választás elé állítja Alit, aki nemet mond arra, hogy elutazzon Oroszországba. Igor ezért kiszolgáltat minden információt róla.

2020.08.07., Péntek 11:55 - 85. rész

Sahikát és Haldunt sokkolja a hír, hogy Emre és Yağmur azonnal össze akarnak házasodni. Barış nem érti, hogy a bátyja, Rüzgar miért bízik meg Asliban, aki évekig szolgált az Arsoy házban, és bármit megtenne, hogy visszakaphassa Emrét. Seckin a börtönben megharagszik Yağmurra, mert úgy véli, megfeledkezett róla. Hakan nyomozni kezd Şahika kérésére az örökbeadott fia után. Ali rájön, hogy Igor árulta el Emrének a valódi kilétét.