Bosszú 86-88. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 86-90. rész tartalma

 

2020.08.10., Hétfő 11:50 - 86. rész

Haldun rájön, hogy Asli összejátszik Rüzgarral, és le akarja járatni a politikai gyűlésen. Yağmur megtudja, hogy mire készül Rüzgar, de megállítani már nem tudja. Belátja, hogy egyetlen módja van megfékezni a tragédiát, ha mindent elmond magáról Rüzgarnak. Şahika ráállította egy emberét Alira, hogy bizonyítékot szerezzen Yağmurral való viszonyáról. Haldunnak is vannak még meglepetései, amivel megerősítheti a család helyzetét.

2020.08.11., Kedd 11:50 - 87. rész

Yağmurnak mindössze két napja van arra, hogy lezárja a küldetését, különben Rüzgar mindent kitálal a nyilvánosságnak. Şahika elmegy Ali házába, és rájön, hogy ki valójában Yağmur. Közben Hakant letartóztatják, miután Dicle apja feljelentette a lánya elrablásával. Emrét meglepi Şahika barátságos viselkedése. Haldun beindítja a gépezetet, és ráküldi az embereit Rüzgarra és Barışra. Az esküvőre mindenki saját forgatókönyvvel érkezik.

2020.08.12., Szerda 11:50 - 88. rész

(befejező rész)

Az esküvő napján mindenki a terve előkészítésén dolgozik. Şahika rászedi Aslit, hogy felhasználhassa Yağmur és Rüzgar félre állításához. Ali észreveszi, hogy valaki járt a házában, és megfigyelés alatt tartják. Cemre elmondja Yağmurnak, hogy állapotos, de az esküvő miatt egyelőre nem szeretné, ha más is tudna róla. Şahika és Haldun tökéletes terve összedől, amikor nem Yağmur, hanem Emre megy el a bombával felszerelt helyre.