Bosszú 71-75. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 71-75. rész tartalma

 

2020.07.20., Hétfő 13:25 - 71. rész

Barış rájön arra, hogy Haldun ajánlata miatt költözött haza Cemre, aki így akarta megmenteni a kávézót. Ali újra csapdába esik, a nővérét megint elrabolják. Yağmur és Hakan kiderítik Nurdan gyenge pontját, és azzal fenyegetik meg a nőt, hogy mindent elmondanak a 15 éves nevelt lányának, Meleknek. Şahika lebeszéli Emrét a szerződés aláírásáról, ám Haldun nem hagyja, hogy a fia szembeszegüljön a vállalattal.

2020.07.21., Kedd 13:25 - 72. rész

Haldun egy nászúttal akarja tőrbe csalni Rüzgart és Derint. Ali megfenyegeti Nurdant azzal, hogy mindent elmond róla Emrének, ha nem engedi szabadon a húgát. Nurdan belemenne az alkuba, ám az emberei véletlenül megölik Zeynepet. Emre nyomoztatni kezd Ali után, akinek egyre furcsább a viselkedése. Dicle nem meri elmondani Hakannak és Yağmurnak, hogy elrabolták az apját, és megölik, ha nem szerzi meg Hakan programját.

2020.07.22., Szerda 13:25 - 73. rész

Rüzgar és Derin hajóra szállnak, és elutaznak egy rövid nászútra. Haldun mozgósítja minden emberét, akik már várják őket a szállodában. Ali önvédelemből lelövi Nurdant, amivel meghiúsítja Yağmur tervét. Emre elfogadja az anyja tanácsát, és úgy dönt, hogy elutazik egy időre Amerikába. Haldun ellenzi ezt az utazást, és figyelmezteti Sahikát, hogy mihamarabb találnia kell egy elfogadható magyarázatot Emre utazására.

2020.07.23., Csütörtök 13:25 - 74. rész

Barış és Cemre az Arsoy házban vacsorázik, ahol Şahika véletlenül elárulja, hogy a nászutat Haldun intézte Rüzgarék számára. Barışt megdöbbenti, hogy Cemre megint hazudott, méghozzá egy ilyen kényes kérdésben. Yağmur nagyon el van keseredve Ali szakítása miatt, és amikor Emre felkeresi, elhiteti vele, hogy újra van remény kettőjük számára. Barış a babával Hakanhoz megy panaszkodni, aki azonnal értesíti Yağmurt, hogy Rüzgar és Derin csapdába esett.

2020.07.24., Péntek 13:25 - 75. rész

Derin megkéri Yağmurt, hogy vigyázzon a gyermekére és Rüzgarra, aki súlyos lőtt sérüléssel kórházba került. Taksin nyomtalanul eltűnik, Barış pedig dührohamot kap a hír hallatán. Azonnal taxiba száll, hogy az Arsoyokat számon kérje. Haldun arra kéri Sahikát, hogy ezúttal fogjanak össze, különben mindketten börtönbe kerülnek. Yağmur és Ali újra szövetkeznek, míg Hakan megpróbál Dicle apján segíteni, akit még mindig fogva tartanak.