Forog A Tanár, a Drága örökösök és a Mintaapák

Több sorozat forgatása is újraindult, lesz új évad A Tanár, folytatódik a Drága örökösök készítése és jön a Mintaapák második évada is új szereplőkkel

 

 

A járvány miatti leállás megkavarta a sorozatok körüli munkákat is, de az utóbbi napokban több jó hír is kiderült a nézők számára, mert újraindultak a munkálatok A Tanár, a Drága örökösök és a Mintaapáknál is.

 

Elkezdődött A Tanár negyedik évadának forgatása. A sorozat érdekessége, hogy a harmadik évad sem ment le az RTL Klubon, csak az RTL Most+ platformon. Még nem tudni, mikor kerül a tv képernyőre a harmadik évad, de már forog Nagy Ervinnel a negyedik évad!

A Drága örökösök negyedik évadának forgatása félbeszakadt a járvány miatt, de a napokban  újrakezdődtek a munkák és készül a befejező évad.

A legnagyobb kavarodás a Mintaapák körül volt az utóbbi hónapokban, több főszereplő személye is változott. A férfi négyesből csak Mészáros Béla maradt. Viszont Kamarás Iván érkezett Fenyő Iván helyére, Makranczi Zalán Klem Viktort váltotta, míg Száraz Dénes kapta Szabó Kimmel Tamás szerepét. A szintén távozó Kovács Patrícia helyére Szávai Viktória érkezett.

A TV2 már jelezte, elindult a második évad forgatása, de még itt sem tudni, mikor kerül képernyőre az új évad. Mindenesetre a nézőknek elsőre biztosan érdekes lesz a sok csere után folytatni a sorozatot, de biztosak lehetünk benne, akiknek eddig is tetszett a Mintaapák, meg fogják szokni az új szereplőket, mert remek színészekről van szó.