Mintaapák, Bödörék, Sztárban Sztár és Love Bistro a TV2-n

Az őszi szezonra visszatér a Mintaapák, Bödörék, új évad Sztárban Sztár és új gasztro műsor is jelentkezik

 

 

A TV2 fontos időpontokat jelentett be, vagyis kiderült, mikor érkezik a Mintaapák folytatása az új szereplőkkel, mikor lesz látható Stohl Andrással a Bödörék, mikor kezdődik az új évad Sztárban Sztár és az új gasztro műsor, a Love Bistro premierjének dátumáról is lehullt a lepel.

 

Igazi sztárdömpinggel indítja az őszi szezont a TV2. Augusztus 24-én a rajongók legnagyobb örömére visszatérnek a Mintaapák. A Mészáros Béla, Kamarás Iván, Makranczi Zalán és Száraz Dénes főszereplésével készülő napi sorozat, a négy apa története jócskán tartogat meglepetéseket. A hétköznap esténként a Tények Plusz után képernyőre kerülő dramedy a sokszor csetlő-botló, de mégis kedves apa karakterei, Miki, Géza, Szabi és Tamás élete hol vicces, hol megható, hol szomorú vagy épp meglepő helyzeteket hoz ezúttal is.

Részletesebben a Mintaapák új évadáról

 

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztro-reality – ez a Love Bistro. Az augusztus 24-től hétköznap esténként a Mintaapák után jelentkező formabontó műsorban nem csak a recepteké, hanem a párkapcsolatoké lesz a főszerep, ugyanis a párok közötti együttműködés, és a munkamegosztás legalább olyan fontos szerepet kap majd, mint a feladatok kivitelezése, mindez igazán könnyed, humoros formában. Az elődöntők során összesen tizennyolc sztárpár vállalkozik arra, hogy számot adjon gasztro-tudásáról. A döntőig vezető úton számos akadályt kell együtt legyőzniük, örömkönnyekből, és drámai pillanatokból sem lesz hiány a verseny során, a műsor kamerái pedig a konyhán kívül is forognak.

A Love Bistro két séfje, akik mindent megtesznek azért, hogy ízekre szedjék a sztárpárokat: Baracskay Angéla cukrászséf, aki diplomáját Izraelben szerezte, de a világ számos pontján kamatoztatta tehetségét, több Michelin csillagos étterem vezető cukrászaként itthon és külföldön egyaránt; valamint Bernáth József séf, aki Lyonban és Londonban tanulta ki a mesterséget, számos külföldi Michelin-csillagos étterem korábbi munkatársa, a magyar konyha nagy tisztelője.

A Love Bistroban klasszikus, ám újragondolt bisztro-ételek készülnek, alapfogások, jó minőségben. A feladatok a párkapcsolati dinamikára, bizalomra, és az együttműködésre épülnek, emellett pedig fontos szerepet kap az idő is, hiszen a párok licitálhatnak, azaz gazdálkodhatnak a saját főzési idejükkel, így előnyre tehetnek szert a verseny során.

A mindenre elszánt párosok, akik az év bistro tulajdonosa cím mellett az 5 millió forintos fődíjért is harcba szállnak egymással: Cinthya Dictator és Molnár Tomi, Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert, Csizmadia Gergő és Rausch Bernadett, Dobó Ági és Kis Csaba, Eke Angéla és Budavári Balázs, Ember Márk és Antóci Dorottya, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, Kökény Attila és Aranka, Molnár Tibi és Gáfor Délia, Oláh Gergő és Niki, Dr. Panyik Anita és Keresztessy Márk, Papp Szabi és Eszter, Polgár Tünde és Polgár Árpád, Pribelszki Norbi és Maja, Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Tücsi és Sofron István, Szegedi Fecsó és Kiss Vivi, valamint Valkó Eszter és Radócz Péter.

A gasztro-realityt a TV2 Csoport megbízásából a Free Monkeys Production készíti.

 

Augusztus 30-án, vasárnap a Tények után, 18:50-kor visszatér az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár, ahol tizenkét híresség adásról-adásra zenei legendák bőrébe bújva igyekszik meggyőzni a nézőket, valamint a műsor megújult zsűrijét.

A lélegzetelállító átalakulások után pedig visszatérnek Bödörék. A nézettségi rekordokat döntő sorozat vadonatúj részekkel, szeptember 5-től, a Tények Plusz után, 19:45-kor szombat esténként folytatódnak.

 

Agusztus 24-től: Mintaapák és Love Bistro

Augusztus 30-tól: Sztárban Sztár

Szeptember 5-től: Bödörék