Tizenhat hírességgel indul a MasterChef VIP

Vadonatúj részekkel jön a MasterChef VIP

 

Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban ezúttal tizenhat eltökélt híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét. A konyhapult mögé áll többek között Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor és Kautzky Armand.

 

Az Ödög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban tizenhat híresség igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni. Kést és fakanalat ragad Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi.

A versenyzők mozdulatait három vérbeli profi figyeli majd.

A MasterChef VIP zsűritagjai a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai:

- Pintér Katalin, a gasztronómia nagyasszonya, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, aki számára a versenyzők fejlődése a legfontosabb.

- Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje, aki a rend - fegyelem – precizitás hármasára esküszik a konyhában, ahol véleménye szerint diktatúra van, a diktátor pedig a konyhafőnök.

- Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke, a Dining Guide Az Év Ifjú Séftehetsége díjat elnyert séf, aki számára a főzés játék, de véresen komoly játék.

A MasterChef VIP versenyzőinek tehát nem lesz egyszerű dolga, ha győzni szeretnének.

 

Premier

TV2

2020.08.03., Hétfő 20:25