Egy csodálatos asszony 1. évad, 14-18. rész tartalma

Egy csodálatos asszony 1. évad, 14-18. rész tartalma

 

 

2020.08.24., Hétfő 15:55 - 14. rész

Arif megdöbben, amikor Bahar megnyeri ellene a táblajátékot. Az alku szerint cserébe beszélnie kell az apjával, hogy ne lakoltassa ki őket. Enver megtudja Şirin tanárától, hogy a lánya össze-vissza hazudozik mindenkinek. Bahar összeomlik, amikor rájön, hogy Nisan gyűlölni kezdte az apját a rágalmak miatt.

2020.08.25., Kedd 15:55 - 15. rész

Hatice nem tudja letagadni tovább maga előtt, hogy a lánya, Şirin pszichiátriai eset, de már későn. Mire Enver hazaér, megtörténik a baj, Haticét és Şirin mentők viszik el. Enver magát hibáztatja a történtekért. Ceyda mindent elkövet, hogy Baharékat kilakoltassák. Jale a kórházban összefut Enverrel, a bácsikájával, és kihallgatja, amikor az eszméletlen Şirinhez beszél.

2020.08.26., Szerda 15:55 - 16. rész

Jale véletlenül elszólja magát, hogy csak bosszúból ment férjhez egy hivatalnokhoz. Hazazavarja a kórházból Envert, aki arra vár, hogy Hatice magához térjen. A rendőrség felveszi Şirin vallomását, aki bevallja, hogy öngyilkos lett. Bahar beszélni akar Haticével, amiért kiabált Nisannal, és közben nem is sejti, hogy az anyja kórházban van.

2020.08.27., Csütörtök 15:55 - 17. rész

A szeretőt tartó Hickmet felesége rátámad Baharra, mert azt hiszi, hogy a férje Baharral csalja meg. Bahar azonnal felhívja Hickmetet, aki arra kéri, hogy mentse ki ebből a helyzetből, és cserébe bármit kérhet. Enver nem engedi meg, hogy Bahar meglátogassa az anyját, de Jale elintézi, hogy titokban bemehessen hozzá a kórházba. Arif egykori felesége, Bersan visszatér a házba.

2020.08.28., Péntek 15:55 - 18. rész

Enver megtalálja Sarp telefonját a lányánál, és rájön, hogy Şirinnek fontos szerepe volt a férfi halálában, amit a lány eltitkol. Hatice magához tér, és hamarosan hazaengedik a kórházból. A gyerekek felhívják Enver bácsit, hogy elhívják egy iskolai rendezvényre, de nem járnak sikerrel. Şirin megpróbálja visszaszerezni a mobiltelefont, és felkutatja az egész házat.