Egy csodálatos asszony 1. évad, 19-23. rész tartalma

Egy csodálatos asszony 1. évad, 19-23. rész tartalma

 

 

2020.08.31., Hétfő 15:55 - 19. rész

Enver rajtakapja Şirint, amikor a mobiltelefon miatt feltúrja a dolgozószobáját. Magyarázatot követel, ám Hatice megpróbálja elsimítani a helyzetet. Musa sokkal többet vár el a feleségétől, Jalétől, aki sikeres orvosi karrierje miatt nem ér rá a háziasszonyt játszani. Nisan összebarátkozik Ariffal, és megkéri, hogy kísérje el őket a jótékonysági vásárra.

2020.09.01., Kedd 15:55 - 20. rész

Bahar elájul a kimerültségtől, de senkitől sem kér segítséget. A jótékonysági vásár rosszul indul, mert a galambok megeszik a frissen készült sütit. Nisan leplezi anyja előtt a történteket, de Arif előtt már nem tudja. Ráadásul az iskolában mindenki előtt apának szólítja Arifot, aki mindent megtesz, hogy a két gyerek ne maradjon szégyenben. A féltékeny Bersan meglátja Arifot a gyerekekkel és Baharral.

2020.09.02., Szerda 15:55 - 21. rész

Hatice és Şirin nem tudják, hogyan állítsák le Envert, aki már egy szót sem hisz el nekik. Şirin aggódik, hogy az apja megtalálja Sarp mobiljában az üzeneteit. Bahar az ájulás miatt kórházba kerül, ahol Jale végzi a kivizsgálását. Enver futárral elküldi Sarp mobiltelefonját Baharnak, aki nem tudja, kitől érkezett a névtelen küldemény. Doruk megszökik az óvodából, és eltéved a piacon.

2020.09.03., Csütörtök 15:55 - 22. rész

Bersan barátságot köt a kitartott Ceydával, hogy Arif közelébe férkőzhessen. Arif nem tudja megbocsátani a nőnek, hogy férjhez ment a legjobb barátjához, akivel a háta mögött titokban találkozgatott. Jale próbálja elérni Bahart, hogy megbeszélje vele a laboreredményeket. A csalódott doktornőnek elege van a férje szemrehányásaiból és kollégája, Sinan udvarlásából is.

2020.09.04., Péntek 15:55 - 23. rész

Bahar különös fotókat talál Sarp telefonjában, és nyomozni kezd a képen látható személyek után. Amikor felhívja az egyik ismeretlen számot, megtudja, hogy a férje egy levelet hagyott neki a szülőfalujában. A levélből kiderül, hogy Sarp miért ment el Bahar anyjához. Bersan attól tart, hogy Arif beleszeret Baharba.