Elif - A szeretet útján 3. évad, 241-245. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 241-245. rész tartalma

 

 

2020.08.31., Hétfő 14:45 - 3. évad, 241. rész

Reggel Yusuf és Melek találkoznak, és Yusuf hidegen köszöni meg, hogy Melek süteményt sütött a boltnak. Selim elkezdi az első napját, de Hakan nem örül neki, hogy ő ott van. Leyla ráveszi az anyját, hogy főzzön mindenféle finomat mielőtt elmenne az egyik szomszédhoz. Ekkor szándékosan elrontja a vízmelegítőt. Sitarének felfordul a gyomra, ezért Yusuf haza küldi pihenni. Aliye felhívja Meleket, és megkéri, hogy hívja meg Yusufot vacsorázni.

2020.09.01., Kedd 14:45 - 3. évad, 242. rész

Melek összezavarodik, mert látta Yusufot és Leylát ölelkezni. Sitare gyanítja, hogy mi a baj, és Zeynepnek is elmondja. Melek másnap találkozik Yahyával, és elmondja neki, hogy érdekli az ajánlata, de előbb meg szeretné nézni az új munkahelyét és a szállást. Yahya lebeszéli erről, és ígéri, hogy majd mutat róluk fényképeket. Otthon felhívja egy barátját, akinek van varrodája és szállása is, hogy küldjön képeket róluk. Leyla meghallja, és rájön, hogy Yahya hazudott neki.

2020.09.02., Szerda 14:45 - 3. évad, 243. rész

Melek az egész családnak elmondja, hogy fejébe vette a költözést. Alyie nagyon ellenzi a dolgot, de legnagyobb meglepetésére Selim Melek mellé áll. Aliye nem tudja, hogy azért, mert szeretné, ha Elif és Melek nem látná ahogy haláltusáját vívja. A vacsora után Selim és Yusuf a kertben beszélget, amiből Zeynep is meghall egy részletet véletlenül. Az nem derül ki számára, hogy Selim haldoklik, viszont abból, amit hall arra következtet, hogy Selim nem is örül, hogy gyerekük lesz.

2020.09.03., Csütörtök 14:45 - 3. évad, 244. rész

A varrodában mindenki marasztalja Meleket, főleg Cevahir, de a nő már eldöntötte, hogy el fog költözni – főleg Yusuf miatt. Elifnek sem tetszik a gondolat, hogy új barátok közt kell felnőnie, de mint mindenben, most is szeretné az anyját támogatni. Eközben Selim ismét rosszul lesz, ez úttal a munkahelyén ájul el, pont, mikor indulna Zeynephez, hogy együtt menjenek a baba aktuális vizsgálatára. Zeynep persze – aki az előző este óta azt hiszi, Selim nem akar gyereket – nagyon rosszul viseli, hogy férje nem megy el.

2020.09.04., Péntek 14:45 - 3. évad, 245. rész

Melek egy szép ajándékkal tér haza este, amit a varrodában kapott a barátnőitől, hogy szerencsét hozzon neki az új munkahelyén. Bár későn ér csak haza, Selim és Zeynep még nincs sehol. A család azt gondolja, romantikus sétára mentek, hogy a jövőt tervezgessék a gyerekükkel, de valójában Selim folyamatosan próbálja megnyugtatni Zeynepet, aki nem tudja feldolgozni, hogy el fogja veszíteni a férjét.