Elif - A szeretet útján 3. évad, 246-250. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 246-250. rész tartalma

 

 

2020.09.07., Hétfő 14:40 - 3. évad, 246. rész

Yusuf visszaviszi Elifet, és még egyszer megpróbálja lebeszélni Meleket, hogy elmenjen, de ő hajthatatlan. Később Melek elmondja Sitarének, hogy látta Yusufot és Leylát ölelkezni. Sitare azonnal elmegy Yusufhoz, és elmondja neki, amit megtudott. Melekék elindulnak, és Zeynep rosszul lesz. Kórházba viszik. Yusuf elcsípi a kocsit, és feltartóztatja. Ráveszi Meleket, hogy hallgassa meg, mert szerinte Melek egy félreértés miatt akar elmenni.

2020.09.08., Kedd 14:40 - 3. évad, 247. rész

Yusuf nem tudja meggyőzni Meleket, ezért elmondja neki, hogy Selim halálos beteg. Melek ezért úgy dönt, mégis marad. Otthon megtudja, hogy Zeynep kórházban van, és Yusuffal odamennek. Selimnek négyszemközt elmondja, hogy mit tudott meg Yusuftól. Yahay is visszamegy Leylához, és elmondja neki, hogy mi történt. Leyla teljesen maga alatt lesz attól, hogy Yusuf marasztalta Meleket, ezért bezárkózik a szobájába, és bevesz egy halom gyógyszert.

2020.09.09., Szerda 14:40 - 3. évad, 248. rész

Selim végül magához tér, és kiderül a számára, hogy Zeynep elárulta, hogy beteg. Aliye alig akarja elhinni, de Selim megerősíti, hogy beteg. Sitare elhívja Yusufot, aki elmondja, hogy talált Selimnek egy orvost. Selim nem akar elmenni hozzá, mert szerinte nem lehet tenni semmit sem. Faruk elmondja Yahyának, hogy azért nem találja Özkant, mert nevet változtatott. Yayha kikönyörög tőle még egy kis időt, hogy megtalálja ezt az illetőt. Fevziye visszahívja Yahyját a kórházba.

2020.09.10., Csütörtök 14:40 - 3. évad, 249. rész

Másnap Selim munkába megy, Zeynep pedig az orvoshoz Yusuffal, hogy megmutassák neki Selim leleteit. Kiderül, hogy Amerikában létezik egy kezelés, amellyel sok olyan esetet megmentettek, mint Selimé. Selim viszont nem hajlandó beleegyezni ebbe, részben azért, mert nincs rá pénzük. Amikor elmondják neki, Arzu távolról figyeli őket, és bosszút forral ellenük. Leyla magához tér. Yahya elmondja neki, hogy bosszút akar állni Yusufon.

2020.09.11., Péntek 14:40 - 3. évad, 250. rész

Amikor Selim kimegy, Yusuf felajánlja a családnak, hogy eladja a házat, és abból kifizethetik a kezelést. A többiek ezt nem akarják elfogadni. Elifnek eszébe jut, hogy vásárral szerezték meg a pénzt az iskolai könyvtárra, és erről Zeynepnek támad egy ötlete. A neten gyűjtést indít, és az emberek küldenek is pénzt szép számmal. Arzunak is pénz kell, de neki a hamis személyi igazolványra, ezért elmegy a birtokra. Amikor megérkezik, épp lefoglalják a bútorokat.