Fogd a kezem 2. évad, 16-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 2. évad, 16-20. rész tartalma

 

 

2020.10.12., Hétfő 18:45 - 2. évad, 16. rész

Feride asszony egyre jobban gyanakszik, hogy a család nem őszinte vele, és Merttel kapcsolatban sem mondanak igazat. Ezért Sirinnel az oldalán repülőjegyet vesz Bécsbe, amiről nem szól senkinek. Hulya szeretné, ha Baris nem lenne hinne el minden rosszat Sumruról, ezért elmondja a maga véleményét is a barátnőjéről. Sumru sem késlekedik, ő is kiosztja a férfit, de korai az öröm, mert Azra kínos dolgokat talál a kávézó könyvelésében. Tanem eltűnik, és Cenk találja meg. Így elkerülhetetlen, hogy találkozzon Damlaval, aki a bűntudata miatt képtelen a férfi szemébe nézni. Baris véleménye Cenkről kezd megváltozni.

2020.10.13., Kedd 18:45 - 2. évad, 17. rész

Mivel Feride asszony kérdőre vonja őket, Azra és Cenk együtt mennek egy üzleti vacsorára. Damla viselkedése mindenkinek feltűnik, Arda pedig megpróbálja a lányt megnyugtatni. Azra megvádolja Sumrut, hogy pénzt vesz el tőlük. Bár a lány - látszólag - téved, valójában Sumrunak tényleg piszkos ügyei vannak. Sőt úgy tűnik, a nő egyre nehezebben viseli a kialakult helyzetet, és Cansu halála miatt bosszút esküszik.

2020.10.14., Szerda 18:45 - 2. évad, 18. rész

Damla és Arda az utcán balhéba keverednek, így mindkettő a börtönben köt ki. Damla, aki nem akar az apjával beszélni, Sumrut hívja fel segítséget kérni. A nő pedig kapva kap az alkalmon. Feride asszony Baris házához megy, ahol ő veszi át Azra válóperes idézését. Az idős asszony felháborodottan vonja kérdőre Serapot, aki, amikor megtudja, hogy az anyósa Bécsbe készül "meglátogatni Mertet", bődületes hazugsággal áll elő, hogy megakadályozza a repülőutat.

2020.10.15., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 19. rész

Baris egyre idegesebb, mert Damla nem válaszol a hívásaira. Sumru próbálja meggyőzni a lányt, hogy beszéljen az apjával. Végül maga hívja fel az aggódó férfit, és viszi haza Damlát. Feride nagyival madarat lehetne fogatni a " jó hírtől", míg mindenki más kínos feszengéssel áll Serap kitaláció közepében. Azra szeretné elmondani az igazságot, ahogy Cenk is, ám a nagymama előtt egyiküknek sincs szíve bevallani a valóságot. Arda is kiszabadul a fogdából, ám a hír hallatán, ami otthon várja, legszívesebben visszafordulna.

2020.10.16., Péntek 18:45 - 2. évad, 20. rész

Sumru kihallgatja Baris és Feride beszélgetését, amikor az idős asszony elmeséli, hogy "dédunokája lesz". Ersoy ráébreszti Cenket, hogy amennyiben végig csinálja a válást, végleg elveszíti Azrát. A lány eközben gyanakszik, hogy Sumru összejátszik a könyveléssel, és a múltkori hiba nem véletlen. Arda és Kivanc nem nyugszik, összezárják Damlát és Gamzet, hogy kibéküljenek.