Sorsok útvesztője 190-194. rész tartalma

Sorsok útvesztője 190-194. rész tartalma

 

2020.10.05., Hétfő 14:20 - 190. rész

Bahar egyre rosszabbul viseli Arzu jelenlétét Ates körül, ráadásul Doruk sem kedves már vele. A férfi tudja az okát, de titkolja a lány elől. Arda és Efsun Párizsba utaznak, hogy összeházasodjanak. A lány hihetetlenül élvezi a várost, a férfi pedig szenved, ráadásul felismerik őket és megjelennek a bulvárlapokban. Hulya őrjöng, bár egyelőre még azt sem tudja, hogy ki a lány. Hanife úgy dönt, hogy lebuktatja Zeynepet, de a barátnője okosabb nála és eltüntet minden nyomot, ami az Ardával való kapcsolatára visszavezethető. Musafer mindenáron szeretné kideríteni Ganime és Ilyas titkát.

2020.10.06., Kedd 14:15 - 191. rész

Ellopják Efsun telefonját, amin a terhelő bizonyítékok vannak Arda ellen, ezért a lány és Szultan kétségbeesetten keresik. Zeynep észreveszi a készüléket egy mobilboltban, ahol lopott árukat adnak el, ezért feljelenti a tulajdonost, így Efsun telefonja a rendőrségen köt ki. Arda nem bírja tovább a nyomást, ezért úgy dönt, hogy mindent bevall. Mehmet Emír beteg, de erről nem beszél senkinek... Doruk egyértelműen Bahar ellen fordul, a lány pedig rádöbben, hogy a személye Ates és a kisfiú közé áll. Az apjánál keres vigasztalást.

2020.10.07., Szerda 14:20 - 192. rész

Arda úgy dönt, hogy vallomást tesz, de a rendőrségen Salihba és Efsunba botlik. A férfi megfenyegeti, hogy ha feladja magát, Mugenek vagy Hulyanak esik bántódása. Hasret megbántódik, amikor megtudja, hogy Bahar apának szólította Mehmet Emírt. A lány megkapja az új személyijét.

2020.10.08., Csütörtök 14:15 - 193. rész

A bírósági tárgyaláson Efsun egy szemérmetlen hazugsággal áll elő, amivel kihozza a sodrából Bahart. A lány megfenyegeti Efsunt. Hulya kideríti, ki az a titokzatos Zeynep. Bahar úgy dönt Doruk érdekében, hogy háttérbe vonul Ates életében. Efsunnak egyre több gondja van a szemével, az orvos pedig komoly problémát állapít meg.

2020.10.09., Péntek 14:20 - 194. rész

Ates egyre jobban szenved attól, hogy lavírozzon Bahar és Doruk között. Ráadásul az egyik lapban megszégyenítik a lányt, azt állítva, hogy Ates szeretője. Hulya felkeresi Zeynepet így Ganime megtudja, hogy mi történt a lánya és Arda között. Eljön a nagy nap,a mikor Mehmet Emír - aki egyre rosszabbul van, erről azonban nem szól senkinek - átadja az irányítást Ardának. Ám a várva várt ünneplés elmarad, amikor nyilvánosságra kerül, hogy a férfi megházasodott. A helyszínen pedig megjelenik az újdonsült asszony, Efsun is.