Fogd a kezem 2. évad, 21-25. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 2. évad, 21-25. rész tartalma

 

 

2020.10.19., Hétfő 18:45 - 2. évad, 21. rész

Feride asszony megtudja, hogy Mert meghalt, és lassan eszébe jutnak az elmúlt egy év történései. Az idős nő csalódottságában úgy dönt, hogy elhagyja a családját. Így már Azrának sincs oka a villában maradni, Arda pedig marasztalni próbálja. Sumru megpróbálja magát jó színben feltüntetni Baris előtt, a férfi pedig - bár hálás neki Damla miatt -, úgy tűnik nem engedi magához közel

2020.10.20., Kedd 18:45 - 2. évad, 22. rész

Miután Baris és Damla összeszólalkoznak, a lány Sumrunál tölti az éjszakát. Azra a lelkiismeretétől hajtva elmegy Feride asszonyhoz, aki megbocsát neki. Az ügyvéd felvilágosítja Serapot, hogy Azrának alá kell írnia a papírokat, amiben lemond még a válás előtt az örökségről. Azra és Cenk válása esetén ugyanis a Celen család vagyon nélkül marad. Serap így a bíróságon felkeresi a lányt, hogy beszéljen vele. Damla Ardához fordul, hogy segítsen.

2020.10.21., Szerda 18:45 - 2. évad, 23. rész

Megkezdődik Azra és Cenk válóperes tárgyalása. A férfi az utolsó pillanatban megváltoztatja a szándékát, és nem akar válni. Amikor Sumru ezt megtudja, megfenyegeti a férfit, hogy megváltoztatja a vallomását Azra ellen. Cenk azonban készül erre, így egy régi ismerőst küld a rendőrség elé... Arda felajánlja a hajót Damiának, hogy ott húzza meg magát. Baris rájön, hogy Damla már többször becsapta és Londonba akarja küldeni. Feride asszony jól érzi magát gyerekkora környékén, és egyelőre esze ágában sincs haza költözni, hiába keresi meg Serap.

2020.10.22., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 24. rész

Feride asszony a tőle megszokott szelídséggel és bölcsességgel próbál utat mutatni Cenknek és Azrának. Cenk elviszi Fatmát a nagymamájához. A férfi megtudja, hogy Azra le akar mondani az örökségről, és helyesen úgy sejti, hogy az anyja áll a dolog mögött. Gürkan rátalál Damlára, ám a hajónál megjelenő Ardával összeverekszik. A fiú így megint fogdába kerül, ennek köszönhetően pedig tisztázódnak a viszonyok: Damla rájön, hogy Arda kinek az öccse, Baris pedig arra, hogy a lánya az egyik Celen fiúval lóg.

2020.10.23., Péntek 18:45 - 2. évad, 25. rész

Serap szeretné megismerni Arda új barátnőjét, de mire erre sor kerülhetne, Damla szakít a fiúval. A lányt, mivel megtudta, hogy Arda is a Celen családhoz tartozik, egyre jobban gyötri a múlt. Ráadásul folyamatossá válnak a vitáik is az apjával. Feride asszony szavai nyomán Azra ad még egy esélyt Cenknek, amit Baris nem néz jó szemmel. A történtek Sumru figyelmét sem kerülik el.