Fogd a kezem 2. évad, 26-30. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 2. évad, 26-30. rész tartalma

 

 

2020.10.26., Hétfő 18:45 - 2. évad, 26. rész

Sumru nem vesztegeti az idejét, és elmondja Azrának, hogy mivel állapodott meg Cenkkel a múltban. A lányt nagyon bántja, hogy a férje nélküle döntött, és hazudott is. Cenk romantikus találkozóra készül Azrával, de nem úgy alakul, ahogyan a férfi eltervezte. Damla elfogadja, hogy Londonba kell mennie és kapóra is jön neki, hogy meneküljön a bűntudata és a múltja elől. Sumru Barisnál vacsorázik, amikor Arda megjelenik a háznál, hogy beszéljen Damlával.

2020.10.27., Kedd 18:45 - 2. évad, 27. rész

A rettenetesen elkeseredett Azra Feride asszonyhoz megy vigaszért. Damla észreveszi, hogy eltűnt a titkos naplója, amibe mindent beleírt a balesetről. Attól tart, hogy a napló az apja kezébe kerül. Baris kirúgja a házvezetőnőt, amikor rájön, hogy az Damla érdekében hazudik. Fatma felkeresi Feride asszonyt. Azra rájön, hogy Sumru bábként használja Damlát a piszkos kis játékaihoz.

2020.10.28., Szerda 18:45 - 2. évad, 28. rész

Serap Feridéhez fordul, hogy segítsen lebeszélni Ardát a terveiről. A bölcs nagymama pedig nemcsak megoldja, hogy a fiú ne legyen ott a repülő indulásánál, hanem az egész családot összehozza. Sumru megtalálja a levelet, amit Damla hagy az apjának, amiben mindent bevall. A lány megkeresi Cenket és Azrát, hogy elmondja a bűnét. Baris szembesíti Azrát azzal, hogy mostanában elhanyagolja a családot.

2020.10.29., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 29. rész

Baris elveszti a türelmét és Ardát hibáztatja Damla tetteiért. Feltett szándéka, hogy a lányát Londonba küldi, így Gürkan megkéri Azrát, hogy beszéljen a feldühödött férfival. Azra és Cenk kibékülnek, ám sokáig nem örülhetnek egymásnak, amikor kiderül, hogy Arda és Damla problémájával kell foglalkozniuk. Sumru kihasználja Damla kétségbeesett helyzetét, és a lány eszközként fordítja a maga hasznára

2020.10.30., Péntek 18:45 - 2. évad, 30. rész

Azra arra kéri Barist, hogy fogadja el Cenket, aki nehezen bár, de beleegyezik. A lány ötlete, hogy közös vacsora alatt beszéljék meg a problémáikat Baris házában, de a vacsora előtt feltűnik Sumru. A két férfi között nem békés a hangulat, ráadásul tovább romlik a helyzet, amikor megjelenik Arda és Damla, hogy nagy újságot jelentsenek be: összeházasodtak...