Fogd a kezem 2. évad, 41-45. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 2. évad, 41-45. rész tartalma

 

 

2020.11.16., Hétfő 18:45 - 2. évad, 41. rész

Gürkan segít Serap asszonynak, hogy találkozzon a fiával. Azra és Cenk elmondják a jó hírt a családnak. A lány boldogan készül Cenk születésnapjára, a férfi pedig elmondja, hogy kártérítést kell fizetnie Barisnak. Azra mérgében számon kéri Barist, ám amikor a lány összeesik, minden másodlagos lesz. A doktor Cenknek mondja el a szomorú igazságot: Azra nem hordhatja ki a babát.

2020.11.17., Kedd 18:45 - 2. évad, 42. rész

Miközben Azra boldog és a várandósság minden pillanatát átéli, Cenk képtelen az orvos által felállított diagnózist elfogadni. Felkeresi a család orvosát, aki egy specialistát javasol. Baris csalódott, hogy nem jönnek haza a lányáék vacsorára, és Sumru vigasztalja. A nő felhívja Damlát és meggyőzi, hogy otthon a helye. Baris boldog, hogy Azra babát vár, és úgy tűnik, ők ketten végre kibékülnek.

2020.11.18., Szerda 18:45 - 2. évad, 43. rész

Cenk elviszi a feleségét Türkan doktornőhöz, az ország egyik legjobb specialistájához, de ő sem szolgál jó hírekkel Azra állapotát illetően. A doktornő figyelmezteti, hogy a lánynak minél hamarabb meg kell tudnia az igazságot, vagyis, hogy egy ritka immunbetegségben szenved. Azra elmondja Cenknek, hogy Baris nem fogadja el a megállapított kártérítést. A férfinak azonban nagyobb gondja is van ennél: Türkan doktornő szerint a baba veszélyezteti Azra életét, mivel a betegség a saját szervezetét támadja meg.

2020.11.19., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 44. rész

Serap mindenképpen szeretne egy kiegyensúlyozott kapcsolatot Damlával. A lány átadja az apja ajándékát Azrának és úgy tűnik, mindenki örül az új kis életnek. Cenk képtelen bevallani, hogy Azra beteg, és nem tudja elviselni, hogy mindenki boldog tudatlanságban él. Ezért elviszi a feleségét egy meglepetés útra, hogy elmondja neki a szomorú valóságot. Hulya megtalálja Damla naplóját Sumru táskájában és rájön, hogyan befolyásolt mindenkit a barátnője. Legnagyobb meglepetésére Gürkan és Serap is Sumru pártját fogja. Baris megtudja, ki sikkasztott a cégnél.

2020.11.20., Péntek 18:45 - 2. évad, 45. rész

Hulya mindent kitálal Sumruról Barisnak, aki egyébként sincs jó passzban. A férfi szakít Sumruval, aki rádöbben, hogy valójában szerelmes volt Barisba, de most mindenki elhagyta és úgy tűnik, mindent elveszített az életben. Baris kérdőre akarja vonni Gürkant a sikkasztással kapcsolatban, és a férfi sejti, hogy lebukott. Ő viszont nem szeretne bukni, ezért mindent előkészít... Azra és Cenk elutaznak, a férfi pedig szeretné elmondani a szomorú valóságot. Ám erre már nincs ideje, mert Azra rosszul lesz és nem is tér magához. Az orvosok Cenk engedélyét kérik a terhesség megszakításához. A kétségbeesett férfinak nem marad választása...