Isztambuli menyasszony - új sorozat a Duna TV-n

ˆhirdetés
Isztambuli menyasszony

Isztambuli menyasszony címmel új török sorozat érkezik a Duna TV-re

 

A Fogd a kezem című sorozat után, az Isztambuli menyasszony című török sorozat lesz látható a Duna TV-n. Törökországban három évadot élt meg a sorozat.

 

A történetről, az első rész tartalma

Süreyya számára ez a nap is ugyanúgy indul, mint az összes többi. Késésben van és rohan, de egy kávéra azért megáll, ez pedig megváltoztatja az életét. Amikor kiderül, hogy a mögötte álló férfinél nincs pénztárca, a lány kisegíti.

Faruk, a Boran vállalat vezetője ismét elégedetten kezdi a napot, hiszen az előző este kellemesen telt - ki tudja kivel. Viszont a cége virágzik, és úgy tűnik a helyzete egyre jobb lesz. Amikor egy több millió dolláros üzletet köt, a partner ünneplést javasol, ahonnan nem húzhatja ki magát. Pedig az anyja, a keménykezű Esma asszony még az öccsét, a szerény és félszeg Osmant is elküldi az irodába, hogy hozza haza a legidősebb testvért. Osman így kénytelen a bátyjával tartani, a bár azonban túl sok neki. Az asztmás rohammal küzdő férfinak Süreyya segít, mielőtt színpadra lé. Osmant pedig elvarázsolja a lány. Ahogyan Farukot is, aki meglepetten látja viszont reggeli kisegítőjét a mikrofon mögött. Az este ennek ellenére csúnyán ér véget.

 

Főszereplők: Asli Enver (Süreyya), Özcan Deniz (Faruk Boran), Ipek Bilgin (Esma Boran), Bizzon Muran (Osman Boran)

 

Isztambuli menyasszony

(Istanbullu Gelin 2017 - 2019)

Premier

Duna TV

2020.12.07., Hétfő 18:45 - 1. rész