Fogd a kezem 2. évad, 46-50. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 2. évad, 46-50. rész tartalma

 

 

2020.11.23., Hétfő 18:45 - 2. évad, 46. rész

Azra a kórházban magához tér és szembesül azzal, hogy a babát elvették. A lány kiborul, főleg amikor megtudja, hogy Cenk döntött így, ráadásul régóta tudja, hogy baj van. Hulya kiteszi Sumrut a házból, aki szeretne Barisszal beszélni, ám helyette csak Gürkant találja. A férfi Arda jelenlétében visszaadja Damlának a naplót, és elmondja, hogyan használta ki Sumru őt. Ardáben felmerül a kérdés, vajon kettejük házassága is a nő ötlete volt?

2020.11.24., Kedd 18:45 - 2. évad, 47. rész

Gürkan egy levelet hoz Damlának; a lányt behívták egy elbeszélgetésre a bécsi zenei főiskolára, Arda beszéli rá. Azra szeretne Barisszal beszélni, de Gürkan azt mondja, amit mindenkinek: A férfi Dél-Afrikába utazott. A férfi szeretne segíteni Azrának, ezért elviszi egy orvoshoz, hogy megvizsgálja a lányt. A doktor viszont csak arról tájékoztatja, hogy a beavatkozás következményeképp nem biztos, hogy valaha még teherbe eshet... Sumru megtalálja az irodai asztal fiókjában Baris telefonját és gyanakszik, hogy valami történt a férfival. Arra kéri Damlát, hogy mindenképpen próbálja meg utolérni az apját.

2020.11.25., Szerda 18:45 - 2. évad, 48. rész

Azra úgy érzi, nem tud megbocsátani Cenknek, amiért az nélküle döntött a babáról. A lány felkeresi Gürkant, hogy szóljon Barisnak, utánamegy Afrikába. A férfi megpróbálja lebeszélni a tervéről, de úgy tűnik nem sikerül. Damla elutazik Bécsbe, Arda pedig a családdal marad. Cenk elmondja a nagymamának, hogy Azra betegsége mennyire súlyos. Feride asszonyt megrázza a hír de nem adja fel.

2020.11.26., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 49. rész

Azra eltűnt, pedig Türkan doktornő sürgeti a kezelés elkezdését. A lányt Baris nem viszi el a reptérre, helyette a Celen-villába mennek. Amikor Cenk és Azra összevesznek, a férfi dühében elmondja, mekkora a baj. Az egész család megrendül, de Azra végre hajlandó elkezdeni a kezelést, és beismeri, tudja mi vár rá, mivel az édesanyja is ebben halt meg... Sumru rájön, hogy Gürkan csinált valamit Barisszal, és megzsarolja vele a férfit. Amikor Gürkan mindenbe belemegy, még Sumru is sejti, hogy ez túl könnyen ment.

2020.11.27., Péntek 18:45 - 2. évad, 50. rész

Feride asszony is próbálja meggyőzni Azrát, hogy kezdje el a kezelést. A lány azonban úgy érzi, nincs ereje végigcsinálni. Cenk és Azra elutaznak, hogy kettesben legyenek. Ersoy próbálja elmondani Sirinnek, mit érez iránta, de valaki mindig megzavarja, ráadásul Sirin kihallgat egy beszélgetést és mindent félreért. Serapnak megszólal a lelkiismerete.