Éjjel-nappal Budapest 1898-1892. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1898-1902. rész tartalma

 

 

2020.11.16., Hétfő 20:45 - 1898. rész

Máté egyszerűen képtelen megbarátkozni a gondolattal, hogy Tekla más spermájával termékenyült meg. A DJ Sport fitneszbe menekül, és a munkába veti magát. Tekla a bábája előtt összeomlik, és elhatározza, hogy visszaszerzi Mátét. Mivel Máté még szereti Teklát, hiányzik is neki, igyekszik leküzdeni a félelmét, hogy nem fogja elfogadni a babát.

Angel már közel érzi magát álmai megvalósításához, mivel egy olyan sajtóeseményre készül, ahol Varga Viktor a nyilvánosság előtt a barátnőjeként mutatja be. Angel azt hiszi, végre megtalálta a dicsőséghez vezető utat, de a sajtótájékoztató utáni bulin váratlanul felbukkan a bátyja, és keményen kiosztja őt, mivel szerinte a lány rossz hírét kelti a családjuknak. Ráadásul mindent elmond Angelről a szülőknek is.

Barbi és Joe reggel a nudista hotelben ébrednek, ahol a hétvégét töltötték. Barbi nagyon szégyelli magát, mert szerinte Edina és a hotel vendégei, a lánybúcsús lányok perverznek tartják őket. Joe szerencsére tisztázza a dolgot Edinával, mire Barbi megnyugszik. De ez nem tart sokáig. Joe attól tart, hogy Sanyi le akarja fektetni a menyasszonyt.

2020.11.17., Kedd 20:45 - 1899. rész

Máté a DJ-ben töltötte az éjszakát, és megkönnyebbül, hogy Joe-nak beszélheti ki a bánatát. Tekla közben megpróbálja fenntartani a látszatot a fodrászatban a kollégái előtt, hogy minden rendben. De, amikor görcsölni kezd a hasa, rájön, hogy a hazugságai és a titkai nemcsak őt magát viselik meg, hanem a magzatot is. Így aztán nehéz szívvel úgy dönt, elhagyja Mátét, hogy megóvja a születendő gyermekét. Eközben azonban Joe-nak sikerül meggyőznie Mátét arról, hogy lehetséges úgy is szeretni egy gyermeket, ha nem a sajátja. Ezen kívül felnyitja Máté szemét azzal kapcsolatban, hogy nem túl jók az esélyei arra, hogy még egyszer apa legyen, és mégiscsak szereti Teklát.

Bence nagyon szenved attól, hogy Franci következetesen kerüli. De míg neki hiányzik a legjobb barátnője, Franci kész arra, hogy teljesen kiverje a fejéből és még egy Bori által szervezett randira is rááll. Amikor Bence tudomást szerez erről, kihasználja az alkalmat, hogy a büfékocsihoz menjen és saját maga is meggyőződjön erről. Amikor meglátja a férfit, akivel Franci randizik, tényleg úgy érzi, hogy bántja a dolog, bár még nem tudja hova tenni az érzést. Amikor ezután dühösen visszatér a T.É.R.-be, ahol Roland gyanakodni kezd, hogy Bence részéről talán többről van szó, mint barátság - Bence azonban tagadja ezt.

Angelt a családja még mindig bezárva tartja a szobájában, aki lassan kezd kétségbe esni. Livi aggódik miatta, és Philippel utána néznek. Mikor rájönnek, hogy Angelt a családja fogva tartja, kiszabadítják a lányt. A család erre kitagadja Angelt, és Varga Viktor sem akar segíteni neki. Angel a padlón van. Norbi megszánja, és rábeszéli Livit és Philipet, hogy fogadják be.

2020.11.18., Szerda 20:45 - 1900. rész

Bori ideges, mert a hetekig tartó sugárkezelés után testileg egyre gyengébb, de nem akarja ezzel terhelni Rolandot, hogy ne aggódjon még jobban. Ezért ahelyett, hogy kipihenné magát, rábeszéli a szintén rákbetegséggel küzdő barátnőjét, Jázmint, hogy töltsék együtt az estét. Mikor egy elhagyatott helyen megpróbálják vízipipával tompítani a fájdalmukat, Bori túlhajtja magát. A vérkeringése rendetlenkedik, és a lány összeesik. Jázmin nem talál más kiutat, és felhívja Rolandot, hogy segítsen.

Bencének be kell látnia, hogy továbbra is féltékeny Francira a randija miatt. Pontosan tudja, hogy tisztáznia kell magában, mit is érez Franci iránt. Viszont nem igazán képes normálisan beszélni Francival, mivel eleinte szóba sem akar állni Bencével. Egy szerencsétlenül elsült dolog után tudnak csak együtt nevetni egy jót, és együtt eltölteni egy kis időt a büfékocsiban. Mikor Bence teszteli a saját érzéseit, minden rosszabbra fordul.

Mesi boldog, mert végre lesz egy közös napjuk Samuval. Lelkesen tervezgeti, hogy mit is csináljanak, ám ekkor Samu bátyja, Ármin és a felesége, Kati, akik szintén szabadnaposak, azt javasolják, hogy társasozzanak a közös szabadnapjukon. Mesi nem lelkesedik az ötletért, ám Samu kedvéért rááll. Azonban hamar rájön, hogy ez abszolút nem neki való program, és elkezdi leinni magát. Játék közben Ármin és Samu a versengésük miatt egyfolytában veszekednek, ami megviseli Mesit.

2020.11.19., Csütörtök 20:45 - 1901. rész

Bori megkönnyebbül, amikor az orvos gyakorlatilag egészségesnek nyilvánítja őt. A legszívesebben az egész világot átölelné. Miközben felszabadultan ünnepli Jázminnal az utolsó sugárkezelését, Roland azon van, hogy egy meglepetéspartit szervezzen Bori számára. Amikor Borit váratlanul meglepik a barátai a T.É.R.-ben, a lány nagyon boldog és igyekszik elrejteni a barátai előtt, hogy milyen fáradt.

Mesi csalódott, amikor a kórházban véletlenül összefut a régi ismerősével, a fotós Robival. Amikor ezáltal Samu tudomást szerez Mesi korábbi modellmunkájáról, Mesi már a legrosszabbra számít, de aztán meglepődik, amikor Samu igazán pozitívan reagál. Amikor Robi meghívja Mesit és Samut egy bárba, Samu odáig van Mesi régi barátjától és sikerül igazán felszabadulnia, aminek Mesi nagyon örül.

Karesz csúnyán összeveszik a munkahelyén Imolával, a személyi edzővel. Imola nem tűri, hogy Karesz kiossza őt, és egész nap folyamatosan provokálja a fiút. A felháborodott Karesz Mátéhoz fordul, de nem talál nyitott fülekre, ezért elfogadja Milán tanácsát, hogy leckéztesse meg a lányt.

2020.11.20., Péntek 20:45 - 1902. rész

Milán meglepődik, amikor összetalálkozik Lilivel a DJ Sport fitneszben. Lili részt szeretne venni a meghirdetett edzői castingon. Lili itt szembesül azzal a ténnyel, hogy Karesz is ebben, az edzőteremben dolgozik. Karesznek nem tetszik, az ötlet, amikor megtudja, hogy van arra esély, hogy Lili a kolléganője legyen, ezért kicsit örül annak, amikor kiderül, hogy a lány nem tud megjelenni a délutáni castingon. Lili Karesz segítségét kéri, hogy kicsit tartsák fel Joe-t, mert nagyon szeretné, az állást megkapni.

Amikor Bori a rák feletti győzelme tiszteletére szervezett hatalmas buli maradványait takarítja, még nem sejti, hogy Jázmin állapota kritikusra fordult. Bori gyanútlanul indul a kórházba, ahol azonban Jázmin halálhírére várja. Bori lába alól kicsúszik a talaj. Nemcsak a barátnője elvesztését gyászolja, hanem meg is ijed, hogy ez vele is megtörténhet és felmerül benne, hogy a rák esetleg nála is visszatérhet, ő is elvesztheti az életét.

A fodrászatban uralkodó feszült légkör miatt Tamarának már reggel elromlik a kedve, és csak akkor lesz jobb a helyzet, amikor Tivadar elcsábítja őt shoppingolni, ahová Barbi is velük tart. A csapat az egyik butikban pont Edinába botlik. Mivel Edina a butikban dolgozik, Barbinak hamar elmegy a kedve a vásárlástól. Ám amikor elhagyná a boltot, tanúja lesz egy lopásnak. Barbi, Tamara és Edina közösen üldözőbe veszik, és elkapják a tolvajt. Hálája jeléül Edina meghívja Barbit és Tamarát egy italra.