Egy csodálatos asszony 1. évad, 83-87. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 83-87. rész tartalma

 

 

2020.11.30., Hétfő 15:55 - 83. rész

Ceyda és Yeliz meglepik Bahart, és elintézik, hogy a véraláfutások ne látszódjanak a testén. Doruk aggódik, hogy Ceyda és Peyami esküvője mégsem csak játék. Yeliz féltékeny Bersanra, aki szándékosan flörtöl Musával. Hatice találkozik Bahar féltestvérével, de nem meri megmondani, hogy ki is ő valójában. Şirinen úrrá lesz a rettegés, és kétségbeesésében elmond mindent az anyjának.

2020.12.01., Kedd 15:55 - 84. rész

Mindenki Bahar születésnapjára készül. Enver bácsi egy új telefonnal szeretné meglepni, Arif pedig egy ékszerrel. Hatice felkeresi újra Bahar féltestvérének az anyját, akit szintén Baharnak hívnak. A segítségét kéri, ám Bahar asszony azt állítja, hogy mindkét lánya a férjétől született, és nem Hatice első férjétől. Ümran felhívja Ceydát, mert szeretné meglátogatni a pénzéből bebútorozott lakásban.

2020.12.02., Szerda 15:55 - 85. rész

Şirin úgy tesz, mintha sajnálná, hogy nem lehet donor a betegsége miatt. Ceyda ideiglenesen minden újonnan vásárolt bútort átszállít Musa lakásába, hogy Ümran azt higgye, Ceyda és Peyami házaspárként együtt élnek az ajándékba kapott bútorok között. Jale megvizsgáltatja azt a hajszálat, amit Hatice szerzett Bahar feltételezett féltestvérétől. Yusuf olyan sokat veszít szerencsejátékon, hogy cserébe oda kell adnia Bahar lakását.

2020.12.03., Csütörtök 15:55 - 86. rész

A vérig sértett Ümran mindent elmond az apjának. Seyfullah és emberei leszámolnak az illegális lakásfoglalókkal, akik ki akarták tenni az utcára Bahart és a gyerekeket Yusuf adóssága miatt. Levent féltékeny lesz Şirinre, aki újra találkozik Sarppal. Seyfullah kifizeti Yusuf adósságát, akinek emiatt dolgoznia kell. Jale megkapja a DNS-vizsgálat eredményét, és azonnal Haticéhez siet a hírrel.

2020.12.04., Péntek 15:55 - 87. rész

Doruk azt szeretné, hogy Arif legyen az apja. Sarp megfenyegeti Piril apját, amikor megtudja, hogy elraboltatta Şirint. Megelégeli az állandó bujkálást, és az anyját is kiszabadítja a házifogságból. Bahar állapota rohamosan romlik. Ceyda és Yeliz összevesznek Bahar miatt, akit kórházba kell vinni. Enver bácsi egyedül marad a gyerekekkel.