A bosszú csapdájában 40-44. rész tartalma

A bosszú csapdájában 40-44. rész tartalma

 

 

2020.12.14., Hétfő 16:45 - 40. rész

Azize és Nasuh ismét megfenyegetik egymást. Reyyan most már magának is bevallja, hogy szereti Miran-t, de egyben gyűlöli is, ezért ismét megszökik előle. Gönül tudja, hogyha valaki, akkor Azize elő tudja keríteni Mirant és Reyyan-t, úgyhogy ismét cselhez folyamodik. Miran egy utolsó esélyt kér Reyyantól, ha azok után sem kell a lánynak, akkor eltűnik az életéből.

2020.12.15., Kedd 16:45 - 41. rész

Reyyan elfogadja Miran ajánlatát, hogy egy napot töltsenek el úgy, mintha mi sem történt volna és ha ez sem változtat a dolgokon, akkor Miran eltűnik az életéből. Azat kétségbe esik a gondolattól, hogy Reyyan önszántából ment el Mirannal. Firat megtudja, hogy hol van Miran. Azize találkozik Yarennel, ami ismét egy lavinát indít el a Sadoglu családban.

2020.12.16., Szerda 16:45 - 42. rész

Azat el akarja engedni Gönül-t, de a nő lelövi. Firat siet a segítségére és hazaviszi. Azize és Hazar rátalál a fiatalokra. Azize választás elé akarja állítani Miran-t, de Reyyan inkább önszántából hazamegy. Azat halálhíre eljutott a Sadoglu házba, de szerencsére csak megsérült. Kiderül, hogy Handannak beépített embere van az Aslanbey házba.

2020.12.17., Csütörtök 16:45 - 43. rész

Miran megfenyegeti Nasuh-t, hogy Reyyannak nem eshet bántódása, különben elmondja Hazarnak, hogy bérgyilkossal akarta megöletni. Kiderül, hogy Azize és Hanife testvérek, Hanife azért ment a Sadoglu házba szolgálónak, hogy segítse nővére bosszúját. Cihan azt akarja, hogy Elif legyen Azat új menyasszonya. Miran ismét eljön Reyyanért. Gönül megkapja a válási papírokat.

2020.12.18., Péntek 16:45 - 44. rész

Azize bejelenti, hogy már övé a Sadoglu birtok, ezért Nasuh úgy dönt, hogy azonnal elköltöznek a vidéki házukba. Miran elviszi Reyyant-t a kunyhóhoz, amit teljesen újjá épített és megkéri a kezét. Reyyan nemet mondd és azt akarja, hogy Miran ne keresse többé, de Miran továbbra sem adja fel...