Az ígéret 1. évad, 26-30. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 26-30. rész tartalma

 

 

2021.02.08., Hétfő 15:55 - 1. évad, 26. rész

Vural többet kér a hallgatásáért Cavidantól. Cemre aggódik, hogy a férfi miatt a tervük kudarcba fullad, ezért sajátot eszel ki. Elhívja Emirt és Reyhant a közelgő születésnapjára,és ott készül valamire a lány ellen, de Reyhan egyelőre nem akar menni. Suna összehozz Emirnek és Reyhannak egy találkát, hogy a fiatalok kibéküljenek egymással, de egyelőre ez is képlékeny. Sefer közli Nigarral, hogy gyereket akar, amin ők is jól összevesznek, mert Nigar hallani sem akar róla, amíg a saját életük sincs rendben.

2021.02.09., Kedd 15:55 - 1. évad, 27. rész

Leyla megalázva érzi magát, amikor felébred a konyhában, és Kemal is ott van. De Kemal csak mosolyog, mert tudja, hogy Leyla alvajáró. Hikmet megkéri Reyhant, hogy ő is menjen el Cemre szülinapjára, és ezért Reyhan el is megy Emirrel. Cemre megpróbálja megalázni Reyhant, de Emir megvédi őt. Sefer babát szeretne, viszont Nigar nem. Vural bosszút forral Cavidan ellen, mert Cavidan megint lerázta őt. Leyla kihúzza Sehriyéből Masal anyjának a nevét.

2021.02.10., Szerda 15:55 - 1. évad, 28. rész

Sehriye bevallja Kemalnak, hogy Leyla kihúzott belőle mindent Masal anyjával kapcsolatban. Kemal beszél Leylával, és megkéri, hogy ne kezdjen semmit az információval. Emir és Reyhan hazamennek, és Emir beszélgetni akar, de Reyhan nem. Emir dühös lesz, és ronda dolgokat vág Reyhan fejéhez, aki erre megpofozza. Nigar a szemtanúja lesz a dolognak. Vural pisztolyt szerez, mert azt tervezi, hogy elrabolja Cavidant, és váltságdíjat kér érte.

2021.02.11., Csütörtök 15:55 - 1. évad, 29. rész

Cavidan kiborul, amikor megtudja, hogy Reyhan felpofozta a fiát, és rátámad a lányra, de Emir a legjobbkor érkezik, és lecsillapítja az anyját. Reyhant megviseli a történés, ezért a kikötőbe indul, hogy levegőzzön. Út közben tanúja lesz annak, hogy Vural megpróbálja elrabolni Cavidant. Közbeavatkozik, aminek az a vége, hogy végül őt rabolják el. Cemre is tanúja az esetnek, és rögtön hívná a rendőrséget, Cavidan azonban megtiltja neki.

2021.02.12., Péntek 15:55 - 1. évad, 30. rész

Cavidan elmondja Emirnek, hogy Reyhant elrabolták, és hogy Vural egymilliót kér váltságdíjnak. Emir a pénz felét összeszedi és elindul Reyhanért. A csere alatt Vural azonban kitalálja, hogy nem mond le Reyhanról, és magával viszi. Dulakodni kezdenek Emirrel, aki megsérül. Lövést kap a vállába. Kemal ajándékkal lepi meg Leylát, hálából, amiért a lány olyan jól és sokat foglalkozik Masallal. Leyla azonban nekitámad, mondván nincs szüksége alamizsnára.