A csodadoktor 31-40. rész tartalma

ˆhirdetés

A csodadoktor 31-40. rész tartalma

 

 

2021.02.01., Hétfő

19:10 - 31. rész

Sebnem megharagszik Belizre, amiért meggyanúsítja. Kivilcim megpróbál Beliz bizalmába férkőzni, így felajánlja, hogy segít neki a problémás ügyei elrendezésében. Demir és Adzselia versengenek, hogy kiderüljön, melyikük a legromantikusabb. Ferman doktor és csapata hatalmas és kockázatos beavatkozás előtt áll.

20:15 - 32. rész

A műtét során váratlan komplikáció okoz fejtörést Fermannak, így Tanju Ali bevonását javasolja. Ferman elutasítóan viselkedik. Sebnan zokogásban tör ki, mikor kórházi szobájukban megjelenik a rendőrség. Ali közbelép, és bezárkózik velük a szobába.

2021.02.02., Kedd

19:10 - 33. rész

Günes lelkesen készül a randevúra Gülinnel, miközben Nazli és a többiek úgy döntenek, hogy megünneplik Ali visszatérését. Beliz komoly elhatározásra jut, és úgy dönt, beszél Fermannal. A bizottság megérkezik a kórházba, hogy megkezdje a kivizsgálást Nazli ügyében.

20:15 - 34. rész

A bizottság sorra hallgatja meg a kórházi dolgozókat, köztük Günes-t is. Nazliban egyre fokozódik a feszültség emiatt, ezért Ali úgy dönt, hogy szeretne segítségére lenni. Ferman rájön egy lehetséges megoldásra, amivel Nazlit megmenthetik, és Adil doktorhoz fordul tanácsért.

2021.02.03., Szerda

19:10 - 35. rész

Ali reggel meglepetéssel állít be Nazlihoz. Ferman doktor őrlődik Beliz és Nazli között. Tanju együtt műt Alival, azonban a beavatkozás után nem várt komplikációk lépnek fel a páciensnél. Nazli komoly döntés előtt áll, mikor megjelenik a bizottsági meghallgatáson.

20:15 - 36. rész

Gülin megpróbálja jobb kedvre deríteni Günes-t. Nazli és Ferman doktor sikeres operáción túl értesül arról, hogy döntés született a korábbi meghallgatás után. Ali nagyon aggódik, ezért úgy dönt, hogy hazasiet a kórházból. Ferman őszintén vall Beliznek korábbi lépéséről, aki hatalmasat csalódik a férfiban. Dzsan egy kisfiú, aki speciális kezelést igényel. Sérüléssel érkezik a sürgősségi osztályra, azonban vizsgálat közben váratlanul megtámadja Alit.

2021.02.04., Csütörtök

19:10 - 37. rész

Nazli fellélegzik, miután nem függesztik fel. Autóbaleset sérültjeit szállítják a kórházba, ahol súlyos titokra derül fény. Ali úgy érzi, hogy elérkezett az ideje szintet lépni, ehhez Adil doktor tanácsát kéri. Ferman egyre feszültebb a kialakult helyzet miatt, és mindeközben saját titka is emészti. Beliz távollétében Kivilcim helyettesíti, és azonnal megpróbál rendet teremteni az osztályon.

20:15 - 38. rész

Ferman doktor és Ali között konfliktus alakul ki páciensük, Dzsan miatt. Nazli és Demir nagy erőkkel kutatják Szelen asszony betegségét. Mindeközben a nő férje kétségbeesésében fivéreire támaszkodik, akik nem nézik jó szemmel a kórházi dolgozók munkáját, különösen Ali viselkedését.

2021.02.05., Péntek

19:10 - 39. rész

Nazli megpróbálja jobb belátásra bírni Szelen asszony férjét, azonban a férfi hajthatatlan. Fivérei egyre feszültebbek, és ennek hangot is adnak. Ferman elbeszélget Dzsan édesanyjával, hogy segítse döntésének meghozatalában. Alit a műszak végén váratlan támadás éri a kórháznál.

20:15 - 40. rész

Ferman doktor beavatja titkába Alit. A kórházban mindenki értük aggódik, miután értesültek a támadásról. Másnap Alit kedélyesen fogadják munkatársai, azonban a fiúnak aggodalmai vannak a kórház takarítójának állapotával kapcsolatban. Megpróbálja meggyőzni Fermant, hogy vessék vizsgálat alá a férfit. Beliz visszatér a kórházba, és komoly döntés elé állítja Fermant.