Éjjel-nappal Budapest 1940-1944. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1940-1944. rész tartalma

 

 

2021.01.18., Hétfő 20:45 - 1940. rész

Roland nem bírja tovább elviselni a bizonytalanságot, mert Livi halogatja, hogy tudassa vele, terhes-e vagy sem. Eközben Karola hazatér Teneriféről, így Bori visszakapja barátnőjét, ami csak még jobban fokozza a boldogságát. Livi fél, nem tudja rávenni magát, hogy megcsináljon egy terhességi tesztet, közben Roland elveszíti a türelmét, és követeli Livitől, hogy csináljon végre egy tesztet. Livi szorongatott helyzetben érzi magát, ezért kényszerből azt hazudja Rolandnak, hogy nem terhes. Bár Mesi próbál a lelkére beszélni, hogy Bori megérdemli, hogy tudja az igazat, Roland mégis úgy dönt, hogy pontot tesz a múltra, és új életet kezd Borival.

Tivadarnak semmi kedve nincs megünnepelni a születésnapját, mert annyira hiú, hogy öregnek érzi magát és amúgy is utálja a szülinapokat. Mikor Lilo, Barbi és Tamara a fejükbe veszik, hogy sztriptíztáncosokkal lepik meg Tivadart, Tivadar kihallgatja őket. Idő közben félreértés történik, mivel Tivadar összetéveszt két valódi járőrt a sztriptíztáncosokkal, és matatni próbál az egyik rendőr nadrágján. A jutalmuk némi borsspray és előállítás az őrsön. A lányok megtudják, hogy mi történt, és Tivadar segítségére sietnek.

2021.01.19., Kedd 20:45 - 1941. rész

Bécy egy alkalmi kapcsolatával elindul vidékre egy wellness-hotelbe. Azonban útközben tönkremegy az autója, ráadásul miközben a barátnőjével veszekednek, ellopják Bécy összes iratát és pénzét, közben telefonja is lemerül. Egy kamionost sikerül lestoppolniuk, ám Bécy barátnője flörtölni kezd vele, így a sofőr és Bécy között dulakodásra kerül sor, és végül Bécyt magára hagyják az út szélén.

Miután Karola hosszú idő után hazatért Teneriféről, úgy érzi, hogy feltöltődött és szeretne újra dolgozni, énekelni. Bemegy az ügynökségéhez, de pont szembe találja magát egy fiatal csajjal, aki Maxim és Zsuzsanna legújabb felfedezettje. Maxim és Zsuzsanna szembesítik vele, hogy a rajongók kezdik elfelejteni. Karola ezen kiakad, hogy Maxim le akarja írni. Végül Maxim nagy nehezen biztosít neki estére fellépési lehetőséget. Karola lelkesen készül a visszatérésére, de amikor este megjelenik a fellépés helyszínén, azzal szembesül, hogy a fiatal csaj nevén fut a buli…

A lakók legnagyobb döbbenetére Lali közli velük reggel, hogy felmondott a munkahelyén, nem szórólapozik többé. Joe szerint ez nem volt valami jó ötlet, és a többiek is aggódnak, hogy Lali miből fogja fizetni az albérletet. Lali megnyugtatja őket, hogy nem lesz para, mert kitalált valamit. Később Virág az, aki szembesül Lali legújabb ötletével, mikor a konyhában sütni-főzni látja őt. Ám mikor kiderül, hogy nem romantikus ebéd készül, hanem menü Lali lakáséttermében, Virág szkeptikusan fogadja a hírt. Lali azonban őt is, majd a később hazaérkező barátait is meggyőzi, hogy végre megvan a tuti ötlet.

2021.01.20., Szerda 20:45 - 1942. rész

Karola reggel másnaposan ébred, és még mindig az előző esti kudarca jár az eszében. Bori és Franci megpróbálják felrázni, és arra sarkallják, hogy keressen másik menedzsert. Karola végül úgy dönt, hogy újra tetoválni fog, ezért felkeresi a tetováló szalonban Krisztiánt, a régi főnökét és mentorát abban a biztos tudatban, hogy Krisztián visszaveszi. Karola döbbenten konstatálja, hogy Krisztián nemet mond neki, és ettől még inkább maga alá kerül. Amikor később Borinak és Mesinek panaszkodik, váratlanul megjelenik a házban Marco, Karola tenerifei kalandja...

Bécy reggel egy pajtában ébred, ahonnan a gazda ki akarja dobni. Végül megállapodnak, hogy Bécy kiganézza az istállót, a gazda pedig elviszi őt a wellness-hotelbe. Miután megérkezik, Bécy nem tudja igazolni magát a recepción, és ismét az a veszély fenyegeti, hogy utcára kerül. Szerencsére felbukkan Mirjam, aki véletlenül ugyancsak itt szállt meg, és kifizet neki egy szobát. Kisvártatva megérkezik Evelin és Gábor is, hogy Bécy segítségére siessenek. Bécy úgy érzi, hogy újrakezdhetnék Mirjammal, de kiderül, hogy Mirjam egy üzletemberrel jött ide. Közben Evelinre igen agresszíven ráhajt egy idegen férfi, akiről kiderül, hogy épp ő Mirjam partnere.

Miután Lali egész éjjel igyekezett eltüntetni az előző nap felfordulását, reggel Joe megdicséri a szép rend és tisztaság miatt. Lali ezen felbuzdulva újabb ötlettel sokkolja Virágot, miszerint patyolatot fog nyitni a lakásban. Virág több mint kétkedve fogadja az ötletet, így Lali sértettségében bizonyítani szeretné neki az igazát. Ahogyan az várható, a lelkesedés és hozzá nem értés kombinációja újabb katasztrófához vezet, Lali és Virág pedig összevesznek. Lali először köti az ebet a karóhoz, nem hajlandó Virággal békülni.

2021.01.21., Csütörtök 20:45 - 1943. rész

Lali reggel még mindig gyanakodva méregeti Virágot, a tegnapi rejtélyes pasi miatt. Puhatolózik, de nem tudja kiugrasztani a nyulat a bokorból. Joe-nak panaszkodik, hogy úgy érzi, Virág megcsalja, de Joe óva inti attól, hogy bizonyíték nélkül ezzel vádolja Virágot. Lali látszólag elengedi a dolgot, és meglátogatja Virágot az oviban, ahol bohóc jelmezben szórakoztatja a gyerekeket. Kifelé menet azonban szembe találkozik Balázzsal. Később féltékenységi jelenetet is rendez. Amikor azonban kiderül, hogy Balázs az új tulajdonos, és Virág segít neki felmérni a fejlesztési lehetőségeket, Lali lefagy.

Bécy megpróbál befűzni egy fiatal lányt a klub zárása előtt. De a csaj elhajtja, hogy neki pasira van szüksége, nem nagypapára. Bécy megsértődik, és hiába erősködik, hogy csak 39 éves, be kell látnia, öregszik. Balu hatására egy fiatalító plasztikai beavatkozásra adná a fejét. Az orvos rábeszéli Bécyt a fiatalításra, és mutat egy photoshoppolt képet a megfiatalított Bécyről, aki nagyon büszke erre. Bencének és Mesinek menőzik az új portréjával, akik ráveszik, regisztráljon a képekkel egy társkeresőn. Bécy rááll, és azonnal randit is szervez magának. De elsőre kudarcot vall, mert a lány kiakad, amikor meglátja, hogy néz ki valójában. Bécy nem adja fel, a következő randija egy fiatal lány, aki viszont közli vele, sokkal jobban néz ki élőben, mint a képen. Bécynek ez imponál és meghívja őt.

Karola a Maximékkal folytatott beszélgetés után úgy dönt, hogy itt hagyja Magyarországot, és új életet kezd Marcoval Tenerifén. Amikor azonban Marco véletlenül meghallja Karola és Bori beszélgetését azzal szembesül, hogy Karolát kétségek gyötrik, és nem szerelmes a fiúba. Marcot rosszul érinti a kéretlen vallomás, és fájdalmasan úgy dönt, hogy egyedül utazik vissza Tenerifére. Karola úgy érzi, hogy elszalasztott egy nagy lehetőséget a jövőjét illetően. Később egyedül iszogat és búsong egy bárban, amikor megismerkedik egy sráccal...

2021.01.22., Péntek 20:45 - 1944. rész

Bori reggel úgy dönt, hogy visszaszerzi az ügyvezetői posztját a klubban. De hamar rádöbben, hogy a távollétében néhány dolog megváltozott. Bécy sok új embert hozott, akik nagy része már mellé áll, és nyomást gyakorol Farkasra, hogy ő maradjon az ügyvezető. Farkas nem akarja veszélyeztetni az üzletét, és csak Bécy asszisztenseként tud állást ajánlani Borinak. Bori először még túl büszke ahhoz, hogy ezt elfogadja...

Habár Franci már úgy gondolja, hogy egy ideje túl van Bencén, ismét visszatérnek az érzései a fiú iránt, amikor Bence kihúzza őt szorult helyzetéből. De Francinak lassan elege van ebből az őrlődésből; Franci undorodik attól, hogy mennyire megalázza magát amiatt, hogy nem tudja elfelejteni Bencét. Bori és Karola csak azt tudja tanácsolni neki, hogy pasizzon be.

Máté teljesen ledöbben, amikor egy újabb ügyvédi levelet kap Tekla követeléseivel. Kétségbeesésében megragadja az utolsó szalmaszálat és egy merész tervet eszel ki: ki fogja békíteni Teklát és az apját abban reménykedve, hogy akkor őt Tekla békén hagyja.