Éjjel-nappal Budapest 1945-1949. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1945-1949. rész tartalma

 

 

2021.01.25., Hétfő 20:45 - 1945. rész

Roland boldog, hiszen Borival mára tervezik a házasság megújító szertartást. Bár Rolandnak rossz a lelkiismerete, mert lefeküdt Livivel, de igyekszik ezzel nem foglalkozni. Mikor azonban a klubban szembe találja magát Norbival, nagyon megijed. Norbi ugyanis alig tudja visszafojtani a Livi miatt Roland iránt érzett dühét. Roland már éppen örök hűséget fogadna Borinak, amikor Norbi nem bírja tovább, és elmond mindent…

Szofi jócskán meglepődik, amikor váratlanul betoppannak a szülei. Szégyelli magát előttük, és nem meri nekik elmesélni, hogy el kellett adnia a Frufrut. Mivel nincs más választása, ezért belemegy Barbi javaslatába, és amíg Tivadar éppen egy nagykereskedőnél vásárol, eljátssza, hogy minden rendben van. De fokozódik rajta a nyomás, amikor a szülei ragaszkodnak ahhoz, hogy benézzenek a szalonba, mivel az anyja mindenképpen Szofival szeretné megcsináltatni a frizuráját, ráadásul Tivadar is bármelyik percben várható. Végül Tivadar meg is érkezik, és mérgesen kérdőre vonja Szofit, aki ezek után kénytelen mindent bevallani a szüleinek.

Karesz már majdnem összegyűjtötte a pénzt az autómosóra, és Milánnal lelkesen fel is keresi Bandi bát. Jócskán ledöbben, mikor Bandi bá váratlanul kerüli őt. Karesz megtudja, hogy Bandi bá más befektetővel is akar tárgyalni, aki meg is jelenik az autómosóban. Amikor Karesz meglátja a szexi, hatalmas szilikonmellekkel ékeskedő nőt, abban bízik, hogy Bandi bá komolytalannak fogja tartani. De csalódnia kell, ugyanis a nő tökéletes üzleti tervvel, és sokkal jobb ajánlattal érkezik, mint ami neki van.

2021.01.26., Kedd 20:45 - 1946. rész

Roland hevesen győzködi Borit, de hiába könyörög neki, hogy bocsásson meg: miután Bori megtudta, hogy Roland megcsalta Livivel, és talán teherbe is ejtette a lányt, kijelenti, hogy számára mindennek vége. Miközben Bori Livin tölti ki a dühét, és le is kever neki egyet, Roland kétségbeesésében leissza magát. Amikor később megtudja, hogy Livi mégsem terhes, reménykedni kezd...

Miután Philip megtudta, hogy Livi a háta mögött lefeküdt Rolanddal, először felmond a TÉR-ben, aztán Livin tölti ki a haragját. Közli, hogy szakít vele és elköltözik. Norbi elhűl, amikor megtudja, hogy Philip ott fogja hagyni őket, és kéri a barátját, hogy ne menjen el. Azonban Philip arra jutott, hogy új lapot kell nyitnia ahhoz, hogy rendbehozza az életét. Eközben Bori is számon kéri és felpofozza Livit.

Reggel Milán rábeszéli Kareszt, hogy végre tartsanak újra tesónapot, hogy kiszellőztessék a fejüket. Jól érzik magukat. Találkoznak két lánnyal, és a lányok flörtjének felülve, kis híján elbukják a kocsit, mert a lányok lelépnek vele. A számlát sem tudják rendezni, ezért feldúltan felhívják Bellát, hogy jöjjön el értük a taxival.

2021.01.27., Szerda 20:45 - 1947. rész

Bori reggel Rolandhoz bújva ébred, és kis híján halálra rémül. Csak lassan jön rá, hogy a részeg Roland beosont mellé az ágyba. Roland minden igyekezete ellenére képtelen megnyugtatni Borit, aki páros lábbal dobja ki. Miközben Bori magát ostorozza, hogy egyáltalán megtűrte Roland közelségét, a férfi továbbra is bebeszéli magának, hogy Borival minden olyan lesz, mint korábban. Bizakodóan bemegy a Klubba, hogy beszéljen Borival.

Livi nem tud Norbinak megbocsájtani, amiért Norbi világgá kürtölte, hogy megcsalta Philipet. Norbinak pedig iszonyatosan fáj, hogy lelépett a barátja. Ebben a feszült hangulatban annyira összevesznek, hogy Norbi úgy dönt, hogy lelép. Dzseni, aki próbálja csitítani a hangulatot, sem tudja ezt megakadályozni. Ám később Dzseninek, Livi kérésére, mégis sikerül odacsalnia Norbit a lakásba és Livi mindenért elnézést kér.

Lalit váratlanul felhívja egy menedzser, aki fel szeretné karolni a fiút. A találkozóra Virág is elkíséri, ahol a menedzser szemet vet a lányra, amit Lali nem hagy annyiban. A menedzser könnyedén kimossa magát a vádak alól, és szakmai érdeklődésre hivatkozik. Miután a kedélyek lenyugodtak, a menedzser ötlete folytán, Lali ráveszi Virágot, hogy háttértáncosként színesítse a mulatós műsorát. A próbán Virág sokkal több figyelmet kap, és Lali szakmai féltékenységből elviharzik.

2021.01.28., Csütörtök 20:45 - 1948. rész

Mikor Szofi állásinterjún vesz részt Budapest egyik neves fodrászánál, elégedetten úgy gondolja, hogy élete új lendületet vesz majd. Szinte már el is felejti szülei javaslatát, hogy költözzön vissza. Bár szerencsétlenségek akadályozzák Szofi útját, mégis sikerül meggyőznie magáról a mesterfodrászt, nem utolsó sorban azért, mert Szofit már megelőzte a jóhíre. Mikor új munkatársai a saját fodrászüzlete bezárásáról kérdezik, Szofi bánkódni kezd a múlton.

Reggel a fiatalok boltba indulnak, amikor egy srác majdnem fellöki őket, akit pár para arc üldöz.

A srác, pont az ő lépcsőházukban bújik és Norbiék segítenek neki, hogy ne bukjon le a tagbaszakadt arcok előtt, akik a nyomában vannak. Mikor már úgy tűnik sikerült lerázni az ijesztő figurákat, a fiatalok óvatlanok és hatalmas sprintet nyomnak a lakásig. Fent az albiban kicsit összeismerkednek és hamar kiderül, hogy a gitáros srác, Kornél, jó arc. Norbinak egyből szimpi lesz és bár Livinek is a lelke mélyén imponál a fiú, az elmúlt időszak történései miatt nem engedi át magát az érzésnek, hiába hívja randira a srác. Később, Kornél feltűnik Livi munkahelyén, ahol eléggé megnehezíti a lány napját, aki totál berág a srácra. Livi szerint Kornél full idegesítő és nagyképű ugyanakkor őszintén tetszik neki a fiú vagánysága.

Karesznek reggel remek jó ötlete támad, hogy milyen üzletbe érdemes befektetnie a pénzét: használati cikkeket fog árulni a Klubban a mosdók előtt, mindenféle dolgokat, amikre egy bulizós éjszakán szükség lehet. Karesz örül, mikor Farkas rámondja az áment, de felháborodik azon, hogy konkurenciaként Bécy is felállít egy standot, jobb marketingstratégiával.

2021.01.29., Péntek 20:45 - 1949. rész

Szofinak ez az első munkanapja egy új szalonban. Amikor egy régi vendége emlékezteti őt a Frufrura, Szofi rájön, hogy ő erre nem képes – és azonnal felmond a szalonban. Ezután az albérletben közli a lakótársaival, hogy azon gondolkozik, hogy még ma visszamegy Szegedre. Mindenki megdöbben, Joe és Barbi végül megértik a lányt, Tamara pedig Tivadart okolja ezért, aki szerinte túl büszke ahhoz, hogy megbocsásson Szofinak. Tivadar végül erőt vesz magán és az utolsó pillanatban megpróbálja visszatartani Szofit. Tivadar végül megbocsájt Szofinak és munkát ajánl neki a Frufruban.

Roland úgy dönt, visszaköltözik a házba, hogy Bori közelében legyen. De nem számol a lány heves ellentámadásával. Bori minden eszközt bevet a győzelme érdekében. Roland annyira felhúzza magát a provokációkon, hogy dühében összetör egy poharat, és megsérül a keze. Roland azt hiszi, hogy még nincs minden veszve, mivel úgy tűnik, Bori aggódik érte.

Karesz reggel elégedetten számolja a klubbeli mosdó előtti kis „,üzletének” bevételét. Ekkor felbukkan Bécy, és elveszi Karesztől a pénzt és azt állítja, hogy ez a klub bevétele. A ledöbbent Karesz erre felmond, de megesküszik rá, hogy nem fogja hagyni magát legyőzni. Gyorsan újabb parti kellékeket szerez be, hogy aztán a Klub gazdasági bejáratánál, Franci büfé kocsijánál kínálja az árukészletét. Ekkor azonban felbukkan Bécy a közterületesekkel, akik közlik, hogy Karesznek engedélyre van szüksége az árulásra, Karesz frusztráltan ismét kénytelen összepakolni a cuccait.