Az ígéret 1. évad, 21-25. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 21-25. rész tartalma

 

 

2021.02.01., Hétfő 15:50 - 1. évad, 21. rész

Emir miután tudomást szerez Vuralról, azonnal el akar válni Reyhantól. A lány nem érti a pálfordulást a férfi viselkedésében, mivel az nem közli vele a döntése miértjét. Leylát Kemal ismét visszaveszi, aminek Talaz örül a legjobban, hiszen így továbbra is él az emberrablás terve. Suna és Reyhan egyre jobban összebarátkoznak. Cavidan aggódik, nehogy a lánya elmondja Reyhannak, hogy az ő fényképét küldte el Vuralnak a neten. Suna biztosítja az anyját, hogy nem beszél róla senkinek…

2021.02.02., Kedd 15:50 - 1. évad, 22. rész

Emir miután szembesül azzal, hogy Reyhan idegen férfiakkal beszélget egy társkereső oldalon, közli a feleségével, hogy elválik tőle. Reyhan váltig tagadja, hogy bárkivel is beszélt volna, a férfi hajthatatlan. Barátja Zafer azonban felhívja a figyelmét arra, hogy az eset túl átlátszó. Amennyiben Reyhan chatelt volna, és azt titkolni akarná, miért hagyta volna elöl a gépét, a beszélgetéssel együtt, hogy bárki láthassa?? Cemrét örömmel tölti el a válás híre, és már alig várja, hogy megkaparintsa magának Emirt.

2021.02.03., Szerda 15:50 - 1. évad, 23. rész

Suna és Reyhan Vuralra és Emirre várnak, hogy Vural elmondja az igazságot Emirnek, ám Cavidan hirtelen elviszi Sunát a klinikára. Az orvos szerint van egy hatásos gyógykezelés, és el is kezdenék Sunán, de bent kell maradnia néhány napig. Soner megfenyegeti Kemalt, hogy lépjen vissza a tenderből. Kemal nem megy bele, de nem érti, hogy miért kell Sonernek az a föld ennyire. Talaz szívrohamot színlel, amikor felhívja Leylát, hogy így csalja el a házból. Leyla úgy dönt, taxit hív, és magával viszi Masalt. Amíg elmegy a házból, hogy taxit szerezzen, Talaz emberei betörnek.

2021.02.04., Csütörtök 15:50 - 1. évad, 24. rész

Kemal megbízza a cég egyik menedzserét, jöjjön rá, miért kell Sonernek annyira a föld. Emir és Reyhan majdnem megint veszekedni kezdenek, ám ekkor megérkezik Hatice. Melike hívta őt titokban, és Hatice elmondja Emirnek és Reyhannak, hogy a házasság néha nehéz, de nekik vigyázniuk kell egymásra, és nem hagyhatják, hogy bárki szétválassza őket. Közben Hikmet is megérkezik. Suna megpróbálja felhívni Emirt egy nővér telefonjáról, de nem éri el, ezért üzenetet ír neki. Emir gyanakodni kezd, hogy talán Reyhan tényleg ártatlan. Talaz emberei benzint öntenek annak a szobának az ajtaja elé, ahol Leyla és Masal bujkálnak.

2021.02.05., Péntek 15:50 - 1. évad, 25. rész

Emir igyekszik elnyerni Reyhan bocsánatát, miután világossá válik, hogy nem ő chatelt Vurallal, hanem Suna. Utóbbi szintén Reyhan bocsánatát kéri. Cavidan és Cemre terve egyelőre tehát meghiúsul. Az asszonyt Vural is felhívja, és megfenyegeti, hogy elmondja a férjének Hikmetnek a teljes igazságot, ha Cavidan nem fizet neki többet. Leyla faggatni próbálja Kemalt a volt feleségéről, aki elhagyta őket, de a férfi korholja. A lány nem érti, miért tabu téma a volt neje, és elhatározza, hogy a végére jár a válásuknak.