Isztambuli menyasszony 2. évad, 1-5. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 1-5. rész tartalma

 

 

2021.02.22., Hétfő 18:45 - 2. évad, 1. rész

Emir izgatottan készül az apák napjára, miután megtudja, hogy Faruk bácsi elmegy vele a piknikre. Esma idén nem megy el a temetőbe Fevzi sírjához. Bár mindenki csodálkozik, Fikret a sírnál megkapja a választ Ademtől. Süreyya próbálja feldolgozni a veszteségét. Ipek elszégyelli magát, és rádöbben, hogy semmi oka arra, hogy bántsa a sógornőjét. Így a Farukot és Begüt ábrázoló fotót is összetépi, ám a sors kegyetlen játéka, hogy Süreyya ekkor megtalálja. Amikor a lány rájön, hogy végig hazudtak neki, és ki valójában Emir és Begüm, ott hagyja a Boran villát. Faruk hónapok múlva sem találja, Süreyya új életet kezdett külföldön.

2021.02.23., Kedd 18:45 - 2. évad, 2. rész

Süreyya Prágában kezd új életet, zenélésből és pincérkedésből tartja fent magát. Igyekszik felejteni, ám a nagynénje szülinapját mégsem hagyja figyelmen kívül. A telefonhívás pedig elindítja az események láncolatát. Akif, aki lassan belebolondul a Süreyya utáni kutatásban, mindent megtud a lányról, és Farukkal együtt Prágában utaznak. Igaz, ehhez előtte Senem szekrényét is megjárja, és olyat lát, amit nem kellett volna. A Boran család és cselédség egy emberként örül Süreyya megtalálásának, kivéve Esma asszonyt, aki nehezen bocsát meg. Begünnek azonban - úgy tűnik - megtette.

2021.02.24., Szerda 18:45 - 2. évad, 3. rész

Esma asszony Osmannal együtt szeretné felkeresni Adem ügyvédjét, hogy lássa, kivel állnak szembe. Miután Faruk és Akif megérkezik Prágába, kiderítik, hogy Süreyya hol dolgozik. Faruk felkeresi, de a találkozás nem sikerül jól; a férfi a rendőrségen köt ki. Fikret arra kéri az anyját, hogy bocsásson meg Kiymetnek.

2021.02.25., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 4. rész

Bade lelkesen veti bele magát a tanulásba, Murat pedig próbál segíteni neki. Ám úgy tűnik, a lány nélküle is jól boldogul, egy fiú osztálytársa segít neki. Esma felkeresi az ügyvédet, aki Ademet képvisel, ám nem találja az irodában. Amikor megtudja, ki az ügyvéd, nem is bánja... egy régi ismerős a múltból. Süreyya felkeresi Farukot, hogy beszéljenek, és úgy tűnik sikerül tisztázni a múltat. Egészen addig, amíg a jelen közbe nem szól...

2021.02.26., Péntek 18:45 - 2. évad, 5. rész

Miután Süreyya meglátja Faruk telefonjában a fotót Begümről és Emirről, úgy dönt, eláll az úttól. Faruk pedig azt érzi, nem tud tovább küzdeni, ezért mindent elmond őszintén a feleségének a történtekről. Bár szereti, a válás mellett dönt. Süreyya döbbenteni veszi tudomásul Faruk döntését. Esma legnagyobb megkönnyebbülésére, a fia egyedül tér vissza Bursába. Az egyikük sem tudja, hogy Süreyya is összepakol, hogy részt vegyen Dilara esküvőjén.