Rex Kanadában 9-13. rész tartalma

ˆhirdetés

Rex Kanadában 9-13. rész tartalma

 

2021.02.22., Hétfő 19:35 - 9. rész - A feketeözvegy

Egy reggeli műsor felvétele közben meghal a produkció tulajdonosa. Súlyos mogyoróallergiában szenvedett és látszólag véletlenül kerülhetett csonthéjas gyümölcs a reggelijébe, de a felesége bűntényre gyanakszik, így Hudson felügyelő és Rex nyomozni kezdenek. Hamarosan a feleség különös múltjára is fény derül, és szaporodik a gyanúsítottak száma.

2021.02.23., Kedd 19:35 - 10. rész - A művészet sötét oldala

Holtan találnak egy galéria tulajdonost, majd felfedezik egy kiállított szobor eltűnését is. Vajon a szobrot akarták és a gyilkosság csupán szerencsétlen véletlen műve, vagy egyértelműen az áldozat volt a célpont? Miután a lopott tárgy, bár tönkre téve, de előkerül, még jobban bonyolódik a cselekmény és a nyomozópáros egy műtárgy aukción találja magát.

2021.02.24., Szerda 19:35 - 11. rész - Zavaros vizeken

Egy vízpalackozó üzembe betörő környezetvédelmi aktivista közül az egyik holtan végzi. Kezdetben a társát gyanúsítják, de Hudson és Rex hamar rájönnek, hogy a vállalatnál nincs minden rendben és a gyilkossággal súlyos titkokat próbáltak takargatni.

2021.02.25., Csütörtök 19:35 - 12. rész - A szekta markában

Donovan parancsnok nevelt lányának anyja, Wendy váratlanul beállít és közli, hogy feltehetően gyilkosságot követett el. Nem emlékszik semmire, a parancsnok pedig hisz az ártatlanságában, így Rexre és Hudsan-ra hárul a feladat, hogy tisztázzák Wendy-t a gyanú alól. A szálak egy rehabilitációs intézetként működő szektához vezetnek.

2021.02.26., Péntek 19:35 - 13. rész - Rex akták

Néhány hete különös éjszakai fények okoznak áramkimaradásokat a városban. Amikor halálos autóbaleset történik miattuk, Hudson és Rex nyomozni kezdenek. A téma szakértőjeként Tyler Holden, a szellemvadász is csatlakozik hozzájuk.