Sorsok útvesztője 291-295. rész tartalma

ˆhirdetés

Sorsok útvesztője 291-295. rész tartalma

 

2021.03.01., Hétfő 13:20 - 291. rész

Sok év eltelik, de nem nyomtalanul ...és az élet nem áll meg. Bahar a börtönben magára marad. Mehmet Emír a családot próbálja összetartani, és a cégét megmenteni, így nem marad ideje a lányát látogatni. Efsunt teljesen lefoglalja a kis Nuran, akiről azt hazudja, hogy örökbe fogadták. Ilyas meghal az autóbalesetben. Hulya az elmegyógyintézetben sínylődik. Ates pedig? ... Ates elhagyja Bahart. A lány csak Figenre, egykori cellatársára számíthat. Eközben Efsun sikeresebb, mint valaha: gyönyörű családja, sikeres vállalkozása van. Ám egy nap eljön Bahar, Nuran valódi anyjának a szabadulása. És Efsun rettegni kezd...

2021.03.02., Kedd 13:20 - 292. rész

Kenant évek óta nem látták. Keresi a rendőrség és saját szakállára Ates is. Ennek érdekében megismerkedik Nehirrel, a férfi unokahúgával. Cemre megalázó módon viselkedik Hulyaval, az asszony így Efsunhoz és Ardához menekül. Cemal és Muge házassága romokban, a férfi nem is titkolja, hogy nem szereti a feleségét.

2021.03.03., Szerda 13:20 - 293. rész

Bahar felkeresi Atest, hogy beszéljen vele, a férfi azonban faképnél hagyja. Az elkeseredett lány megpróbál rájönni, hogy mi az oka a férje eltávolodásának, és azt hiszi, hogy Ates talált valaki mást. Bahar hazamegy Ganimet házába. Hulya találkozik Kenannal. Zuhal - aki egykor ellopta Bahar gyermekét, hogy Efsunnak adja - és testvére zsarolni próbálják Efsunt. Szultan és Salih azonban kezébe veszi az ügyet.

2021.03.04., Csütörtök 13:20 - 294. rész

Bahar megérkezik Bodrumba Efsunhoz. Gyorsan összebarátkozik a kis Nurannal, ami irígységgel tölti el Efsun szivét. Azonban feltűnik Zuhal, hogy ráijesszen Efsunra és Szultanra. Bahar érzi, hogy valami nincs rendben. Ates tovább szővi hálóját Nehir Erksan körül, hogy Kenan közelébe férkőzzön.

2021.03.05., Péntek 13:20 - 295. rész

Megjelennek a végrehajtók a villánál és az Atahan holdingnál is, hogy minden ingóságot elvigyenek. A kétségbeesett Cemre nem éri utol Mehmet Emírt, ezért Ardát hívja fel, hogy segítsen. A család visszatér Isztambulba. Bahar és Hulya békét kötnek, miután az asszony bocsánatot kér, hogy a családba engedte Kenant. Ates elkapja Kenan emberét, hogy kiszedje belőle, merre van a főnöke. Ganimet és Secil kitakarítják a házat Baharnak, ahol hamarosan megjelenik Figen.