A császárnő 12-16. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárnő 12-16. rész tartalma

 

 

2021.03.01., Hétfő 18:55 - 12. rész

Emperatriz találkozik Estherrel a liftben. Megmondja Justónak, hogy mindenképpen tovább keresi a lányát. Elisát szembesítik Leopoldóval, de a lány megvadul. Mauricio támogatja. Benito bevallja Cicusnak, hogy Elisát letartóztatták. Esther egy étteremben találkozna egy magánnyomozóval, hogy megkerestesse az anyját, de összefut Emperatrizzal, Alejandróval és Isabellel. Amíg Isabel kimegy, Emperatriz szerelmet vall Alejandrónak, majd később a lakására megy, hogy befejezzék, amit évekkel ezelőtt félbehagytak.

2021.03.02., Kedd 18:55 - 13. rész

Emperatriz azzal a szándékkal keresi fel Alejandrót, hogy őszintén megvallja érzéseit, de Esther megzavarja őket. Alejandro szomorú lesz a lány távozása miatt, és elküldi Emperatrízt. Arra hivatkozik, hogy kettejüknek már úgyis túl késő. Benitót elrabolják Cinthia testvérei, és arra kényszerítik, hogy elvegye a lányt feleségül. Graciela a kórházban bosszút akar állni Elisáért, és Leopoldo életére tör. Elisát, aki nem engedte a rendőröknek, hogy megvizsgálják, a női börtönbe szállítják, bizonyíték híján arra, hogy önvédelemből támadott. Esther ellátogat Elisa lakhelyére, és Benitótól megtudja, mi történt. Isabel, hogy féltékennyé tegye Emperatrízt, elmondja neki, hogy Alejandro sürgeti az esküvőt, és elfogadta a Real vállalatok elnöki székét.

2021.03.03., Szerda 18:55 - 14. rész

Elisát bizonyítékok hiányában öt és fél év börtönre ítélik, de a lány a tárgyalás után megszökik. Emperatriz nagyon maga alatt van, amiért Alejandro nem keresi. Elena meglátogatja Esthert. A két lány elhatározza, hogy segítenek a testvérüknek, miközben Mauricio szintén ügyvédet keres. Benito bevallja Gracielának, hogy feleségül vette Cinthiát.

2021.03.04., Csütörtök 18:55 - 15. rész

Mauricio vidéken bújtatja el Elisát. Elenának elege van, hogy a nagyapja nem hajlandó segíteni a testvéreinek, ezért szembefordul vele. Benito megpróbálja visszakönyörögni magát Gracielához. Emperatriz olyan türelmetlen, hogy nem bírja kivárni az estére megbeszélt találkozót, és már az irodában felkeresi Alejandrót.

2021.03.05., Péntek 18:55 - 16. rész

Isabel rajtakapja vőlegényét Alejandrót Emperatrizzal, és bosszút esküszik ellenük. Esther fogdából szökött húgát keresve betoppan ok nélkül rosszhírű nagynénjéhez. Cicus elmondja, hogy Elisát megerőszakolták, és hogy a lánynak nyoma veszett. Elisa közben egy erdei kunyhóban rejtőzködik, ahová Mauricio vitte. A szerelmes fiatal orvos kedvesen bánik vele, pedig Elisa folyton hadakozik vele.