Az első évad végéhez ér a Doktor Balaton

ˆhirdetés
Doktor Balaton, TV2

Hamarosan szünetre megy a Doktor Balaton, de lesz folytatás! Korábban kezdődik az Exatlon.

 

A Doktor Balaton rajongói kis időre búcsút kell vegyenek kedvenc sorozatuktól, hiszen a balatonmeggyesiek története az első évad végéhez közeledik. Március 1-től így a TV2 népszerű sport-reality-je, az Exatlon Hungary korábbi idősávban, már 19:40-től jelentkezik majd a Dominikai Köztársaságból Palik László műsorvezetésével.

 

Balatonmeggyes nyugodt élete fenekestől felfordult, amikor Dr. Balla-Tóth András a kis faluba érkezett. Ám nem csak a sármos doktor, hanem a helyi vállalkozó, Leó által talált csodavíz körüli ügyletek hoztak izgalmakat a korábban nyugodt településre.

A TV2 napi sorozata első évadának végéhez közeledik, és egyre több titokra derül fény.

A meggyesiek úgy tűnik, még nem kapják vissza régi, nyugodt életüket, hiszen egyre nagyobb a feszültség Leó üzlete körül, az is kérdéses, mi lesz a polgármesteri székkel, mi történik Doktor Balatonnal a balul elsült meghallgatás után, s hogyan alakulnak a faluban szövődő szerelmi szálak.

A sorozat évadzáró epizódja február 26-án kerül képernyőre, de a rajongóknak jó hír, hogy a TV2 már dolgozik a sorozat folytatásán, ami még idén látható lesz a csatornán.

 

Doktor Balaton búcsúja után, március 1-től így a TV2 népszerű sport-realityje, a Bajnokok és Kihívók örök harcáról szóló Exatlon Hungary korábban, 19:40-től kerül képernyőre.