Tiéd az életem 41-45. rész tartalma

ˆhirdetés

Tiéd az életem 41-45. rész tartalma

 

 

2021.03.01., Hétfő 14:35 - 41. rész

Ernesto megfenyegeti Elena-t, hogy toxikológiai vizsgálat eredményével bebizonyítja, hogy nem alkalmas Nico felnevelésére. Ernesto és Irene újabb titkos találkozót beszélnek meg, mielőtt még Elena és Nico visszaköltöznének a Rioja házba. Domingo állapota rosszabbra fordul, mivel nem foglalkozik a cukorbetegségével, így a rosszullétei is egyre gyakoribbak. Gina megtudja, hogy Elena visszamegy Ernesto-hoz.

2021.03.02., Kedd 14:35 - 42. rész

Pedro nyugatlankodik, amiatt, hogy Elena és Nico visszaköltöztek Ernesto-hoz. Gabriela kieszel egy tervet, amivel eléri, hogy ott tudjon aludni a Rioja házban, mert nagyon félti az unokaöccsét és Elena-t Ernesto-tól. Pedro próbál kiadó lakást keresni, ahol titokban találkozhatnak Elena-val. Gina megtudja, hogy Ernesto gyógyszerezte be Elena-t a Jimmy-től kapott nyugtatóval, így megragadja az alkalmat, hogy egyezséget kössön Ernesto-val.

2021.03.03., Szerda 14:35 - 43. rész

Pedro még mindig nem érez semmit Gina gyermeke iránt, ami egyre jobban frusztrálja. Pedro kibérel egy lakást, ahol tudnak találkozni kettesben Elena-val. Robles nyomozó és Ines nővér egyre több gyanús dolgot talál Ernesto múltjában. Domingo végre bevallja betegségét a családjának, hogy diabéteszt diagnosztizáltak nála.

2021.03.04., Csütörtök 14:35 - 44. rész

Esther, Elena és Pedro segítségével végre találkozik kisunokájával, Nico-val, ami miatt végtelenül boldog. Gina kifigyeli a találkozót és fotót is készít róluk, amit rögtön továbbít Ernesto-nak. Andrea végre randevúra megy az új hódolójával. Gabriela féltékeny lesz Rosa-ra.

2021.03.05., Péntek 14:35 - 45. rész

Ernesto egy ágyban találja Elena-t Pedro-val, amiről felvételt is készít bizonyítékként. A férfi továbbra is fenyegeti feleségét, hogy elveszi tőle Nico-t. A kisfiú egyre inkább érzékeli a szülei közti feszültséget, ami miatt Elena nagyon aggódik. Domingo állapota súlyosbodik a betegsége elhanyagolása miatt.