Isztambuli menyasszony 2. évad, 11-15. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 11-15. rész tartalma

 

 

2021.03.08., Hétfő 18:45 - 2. évad, 11. rész

Süreyya és Senem henna estet tart Dilarának, amiről Reyhan is értesül. Az asszony nagyon megbántódik, hogy leendő menye nem hívta el, Adem pedig iszonyú dühös lesz a menyasszonyára. A Boran család is megjelenik Adem esküvőjén, ahol Süreyya fellép, Esma és a család nem tudja, mit gondoljon, meglehetősen kínosan érzik magukat. A helyzetet Faruk menti meg, aki féltékenyen, ugyanakkor csodálattal figyeli a feleségét a színpadon - Can mellett.

2021.03.09., Kedd 18:45 - 2. évad, 12. rész

Faruk megpróbál közeledni Süreyyához, és a nő sem közömbös, bár tartja magát. Dilara és Adem esküvője azonban nem úgy sikerül, ahogyan a menyasszony elképzeli. Amikor a nő rájön, hogy Adem a saját céljaira használta fel őt, elmenekül, és arra kéri Cant, hogy érvénytelenítse az esküvőt. Esma és Boran család megszégyenülten távozik a helyszínről. Senem eközben mit sem tud erről, ő ugyanis valaki mással tölti az éjszaka egy részét. Fikret és Faruk között újabb szóváltásra kerül sor, Ipek pedig a háttérből hergeli a férjét.

2021.03.10., Szerda 18:45 - 2. évad, 13. rész

Esma asszony a történteket követően nehezen áll lábra, a segítség pedig éppen onnan érkezik, ahonnan senki nem várja. Adem rájön, hogy elveszítheti Dilarát, ezért elmegy Süreyya lakására. Reggel Can is odamegy, de nem érkezik jókor, hamarosan befut Faruk is, hogy tisztázza a feleségével, ő mennyit tudott Adem terveiről. Garip észhez téríti ügyfelét, Adem fejében pedig új terv körvonalazódik.

2021.03.11., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 14. rész

Süreyya elmondja Faruknak, hogy bár mindennél jobban szereti, nem lát esélyt a békülésre. A férfi arra kéri, hogy ebben az esetben a válás után hagyja el Bursát. Faruk nem hagyja válasz nélkül Adem esküvői akcióját. Az ellenfél cégétől áthívja a Boran vállalathoz a sofőröket. Esma sem tétlenkedik, a Boran villába hívja Begümöt, hogy tisztázza vele: büszkeségből ne veszítse el a gyerekének az apját, akit ráadásul szeret is. Begüm meglepődve hallgatja, és ekkor megérkezik a házhoz Süreyya. A két nő kénytelen szembenézni egymással.

2021.03.12., Péntek 18:45 - 2. évad, 15. rész

Begüm és Süreyya összevitatkozik. Mindkettő a maga szemszögéből próbálja magyarázni a helyzetet. Süreyya teljesen összetörik, amikor rádöbben, hogy mindent elvesztett. Faruk nem húzza tovább, Can kézbesíti a Bora család ügyvédjének válási papírjait és hozzá a csekket a fájdalomdíjról. Senem és Akif megpróbálnak úgy tenni, mintha nem történt volna semmi, ez azonban nem olyan könnyű... Esma izgatottan készül, mivel Begüm és Faruk elmondják Emirnek az igazságot a kisfiú apjáról.