Isztambuli menyasszony 2. évad, 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 6-10. rész tartalma

 

 

2021.03.01., Hétfő 18:45 - 2. évad, 6. rész

Miután Süreyya visszatér Isztambulba, Senem és Dilara nem hagyják magára. Találkozik Figen ügyvédjével, ám a körülmények nem megfelelőek, és a nő nem találja túl szimpatikusnak a férfit. Osman elmondja a többieknek, hogy anyjuk régóta ismeri Adem ügyvédjét. Faruk nem hajlandó beszélni a szívfájdalmáról a többieknek. Emir nagyon boldog, hogy az ő Faruk bácsikája előkerült, Esma pedig örömmel figyeli a fiát, és kis családját. Murat - úgy tűnik - féltékeny Bade osztálytársára, akivel a lány együtt tanul.

2021.03.02., Kedd 18:45 - 2. évad, 7. rész

Dilara elhívja vacsorázni Süreyyát, a lány pedig beleegyezik, hogy a barátnőjével és Ademmel tartson. Faruk úgy dönt, visszatér az üzleti életbe. Esma izgatottan készül a találkozásra Garippal. Fiai furcsállva figyelik anyjukat, ám Esma nem sokáig hagy kétséget afelől, hogy még mindig önmaga. Az ügyvéd olyan hírrel érkezik a Boran villába, amivel kihozza a sodrából az asszonyt. Burcu és Osman ismét találkoznak véletlenül.

2021.03.03., Szerda 18:45 - 2. évad, 8. rész

Süreyya elfogadja Dilara meghívását egy vacsorára, ahova Ademmel együtt mennek. Az étteremben megjelenik Faruk is, aki félreérti a helyzetet, és azt hiszi a nő Ademet kérte meg, hogy segítsen ügyvédet szerezni. Senem felkeresi Akifot, hogy elmondja, szerinte Süreyya békülni szeretne a férjével. Akif nem tartja magában a hírt, és Faruk boldogan hívja el Süreyyát egy találkozóra. Ahol helyette Can jelenik meg a válási papírokkal a kezében.

2021.03.04., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 9. rész

Dilara kiborul, miután kiderül, hogy az esküvő zenészei mégsem tudják vállalni a fellépést. Can felajánlja, hogy ő szívesen helyettesít. Faruk őrjöng, és képtelen, megnyugodni a válási papírok és tartalma miatt. Murat szerint jó ötlet lenne egy asztalhoz ültetni a bátyját és Süreyyát. Ehhez Bade segítségét kéri, egyébként is sokat legyeskedik a lány körül. Süreyya találkozik Gülistannal, aki elszólja magát Begümmel kapcsolatban. Garip vacsorára hívja Esmát, az asszony pedig - bár minden erejével azon van, hogy titkolja - izgatottan készül a találkozóra. Úgy tűnik, van valaki, aki ismer egy másik Esmát a jégkirálynő álarc mögött.

2021.03.05., Péntek 18:45 - 2. évad, 10. rész

Faruk és Süreyya együtt vacsoráznak, miután Murat és Fikret megszervezi. Esma és Garip is együtt töltik az estét, ám az asszony nem akarja meghallani egykori szerelme mondanivalóját. Esma szeretné megmutatni, hogy ő még erős, és ami a legfontosabb, még mindig nő. Ipek nem bír magával, és ismét elpletykál mindent az anyósának: Faruk és Süreyya előző esti találkozását és a nő kártérítési igényét. A Boran villa ismét nem csendes... Adem és Faruk találkoznak, ahol az utóbbi akaratán kívül vérig sérti az újonnan előkerült testvérét. Ademnek pedig kész terve van, hogyan vág vissza.