Éjjel-nappal Budapest 1965-1969. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1965-1969. rész tartalma

 

 

2021.02.22., Hétfő 20:45 - 1965. rész

Tekla reggel nagy hangon henceg, mert gyakorlatilag egy hétvége alatt szerzett egy jól fizető kismama modell munkát. Ám alighogy elkezdődne a fotózás, gyorsan kiderül, hogy más jellegű képekről van szó, mint gondolta. Terhes erotikus fotókhoz kellene modellt állnia, ami miatt undorodva és szégyenkezve otthagyja a munkát. Mikor hazaér, Tamara felajánlja a segítségét, és pénzt akar adni neki, de ez érzékenyen érinti Tekla büszkeségét, és úgy dönt, hogy a cél érdekében végigcsinálja a fotózást.

Bori egész hétvégén rágódott, és arra jutott, hogy talán mégis elhamarkodott lenne a válás. Bori tesz egy lépést Roland felé, és bevallja neki, mennyire össze van zavarodva. Bori hagyja magát rábeszélni, hogy találkozzanak, és Bori újra élvezi Roland társaságát. Bori azt érzi, hogy lehet, hogy mégis van még egy esély számukra Rolanddal…

Barbi reggel meglepődik, mikor Robi váratlanul szerelmet vall, és egy wellness hétvégét ajándékoz neki. Mivel Barbi még nem biztos abban, hogy igazán szerelmes Robiba, elkerüli, hogy viszonoznia kelljen a fiú vallomását, amivel meg is bántja őt. Barbi fél, hogy Robi haragszik rá, főleg azok után, hogy kénytelen elhalasztani a megbeszélt közös vacsorát, mikor a barátai cserbenhagyják őt a fodrászatban. Robi viszont ahelyett, hogy haragudna, átsegíti a meglepődött Barbit ezen a nehéz napon a munkában.

2021.02.23., Kedd 20:45 - 1966. rész

Norbit lelkifurdalás kínozza, mivel nem Kornél, hanem Dzseni vette ki kérdezés nélkül a pénzt a kosztpénzből, és ő igazságtalanul vádolta meg a haverját. Feldúltan beszámol erről Livinek, mire Livi bűntudatosan bevallja Norbinak, hogy ő is tehet erről a helyzetről, mert nyomást gyakorolt Kornélra, hogy tegye vissza a pénzt a kasszába. Amikor Norbi dühösen megkérdezi, hogy miért csinálta ezt, Livi azzal védekezik, hogy rajtakapta Kornélt, amikor közmunkát végzett. Livi számára egyértelmű volt, hogy biztos, hogy Kornél vette el a pénzt. Norbi úgy érzi, hogy minden barátja átveri őt.

Miután Bori tegnap Roland lába elé hajította a jegygyűrűjét és közölte vele, hogy már nincs közös jövőjük, Roland mégsem gondol arra, hogy feladja. Reménykedve vár Borira, ám helyette Franci bukkan fel, aki megpróbálja rávenni Rolandot arra, hogy menjen el. Roland azonban megmakacsolja magát, különösen azután, hogy Botond közli vele, hogy mostantól ő lesz Bori mellett. Roland azt követeli Boritól, hogy mondja meg neki, hogy érez-e valamit a fiú iránt vagy sem.

Evelin reggel depis lesz, amikor a mobilján megjelenik egy emlékeztető, hogy ma lenne az évfordulójuk Dáviddal. A legszívesebben visszabújna a csigaházába, ám a haverja, Kristóf ezt nem akarja megengedni neki. Amikor Bence és Gábor is lemondja a műszakját a T.É.R.-ben, Kristóf – Joe rosszallása ellenére – rábeszéli a habozó Evelint, hogy vigyék együtt a bárt. Este Kristóf még egy fogadásba is belemegy Evelinnel...

2021.02.24., Szerda 20:45 - 1967. rész

Tekla egyre ingerültebb, amikor reggel Tivadar kíváncsian elárasztja egy rakás kérdéssel az új, fotómodelles munkájával kapcsolatban. Hogy Tekla megszabaduljon gyanakvó lakótársa kérdezősködésétől, kénytelen durva húzáshoz folyamodni, de Tivadart még így sem tudja lerázni. Egy idegőrlő “hajtóvadászat” után Tivadar rátalál a fotóstúdióra, mire Tekla a szükséghelyzetben kénytelen egy szál köntösben menekülni a fotózásról. Egy darabig kétségbeesetten bujkál egy mélygarázsban, aztán erőt vesz magán, és segítségért fordul Tamarához…

Joe kiakad saját magán, amikor a reggeli szex közben Edina neve helyett véletlenül Barbiét mondja. Ugyan próbálja elmagyarázni, hogy már semmit sem érez Barbi iránt, de nem tudja meggyőzni Edinát, és csak tovább ront a helyzeten. Még Barbi is igyekszik megértetni vele, milyen hülyén viselkedik, de az makacsságában képtelen belátni, mennyire megbántotta Edinát. Csak miután Szofi felvilágosítja, hogy Edina már a szakítást fontolgatja, ébred rá Joe, hogy valóban súlyos a helyzet.

Karesz teljesen összezavarodik, amikor a műszak végén Franci arra kényszeríti, hogy Bécy előtt megvédje a malacának, Csülöknek az elrablóit. De amikor a banda ahelyett, hogy megköszönné neki, ismét kitol vele, Karesz felháborodva közli Francival, hogy túlzásba viszi a segítséget. Franci viszont nem törődik a figyelmeztetéssel. Karesz később igazolva látja aggodalmát, amikor meglátja, hogy Kiki lop Bella munkahelyén. Mikor ezek után a lány miatt még be is pattan egy furgonba, ami az isten háta mögé viszi őket, Karesz már teljesen biztos abban, hogy a lány zakkant.

2021.02.25., Csütörtök 20:45 - 1968. rész

Joe-nak nagy kő esik le a szívéről, amikor a halottnak/sérültnek hitt Edina sértetlenül kerül elő. De a lányt nagyon sokkolja, hogy betörtek hozzá. Egyelőre nem akar a lakásában maradni, és nem tudja, hogy valaha képes lesz-e rá, hogy ott lakjon. Joe ragaszkodik hozzá, hogy egyelőre nála húzza meg magát, és nagyon igyekszik, hogy támogassa. Edina elfogadja az ajánlatot, és hálás, hogy Joe mellette áll. Az előző napi veszekedést mintha el is felejtették volna. Amikor Barbi megjegyzi, hogy Edina hosszú távon maradni fog, Joe elbizonytalanodik.

Bori egyáltalán nincs olyan hangulatban, hogy megünnepelje a születésnapját. Botonddal is szakít. Bori ugyanis eldöntötte, hogy beadja a válópert, ami szerinte nem a legjobb ok a bulizásra. Ám barátai nem hagyják békén, így Bori hajlandó este elmenni, megünnepelni a születésnapját, és egyúttal végleg lezárni élete Roland című fejezetét. Mikor Bori a Klubban ünnepli az újrakezdést, hirtelen ott terem előtte Roland. Franci elszólta magát Roland előtt, hogy Bori válni akar, amit Roland egyszerűen nem akar elfogadni.

Lali reggel nagyon elhivatottan készül Virággal együtt, mert Dezső ma találkozóra hívta őket. Lali a stúdióban igazi sztárként viselkedik, de Dezső Virág hangjától van elájulva, aki Dezső biztatására szárnyalni kezd. Miután Virág felénekel egy szóló számot a stúdióban, Dezső legszívesebben csak Virágot menedzselné. Lali ezt nem nézi jó szemmel, pláne úgy, hogy semmiben se ért egyet Dezsővel, aminek következtében úgy összevesznek, hogy Lali faképnél hagyja Virággal együtt Dezsőt. Később Lali meggyőzi Virágot, hogy nincs szükségük menedzserre, majd Lali mindent megold, és megígéri Virágnak, hogy innentől kezdve csak ketten lépnek fel.

2021.02.26., Péntek 20:45 - 1969. rész

Borit sokkolja, hogy meddig fajult a balhé közte és Roland között, amikor Rolandot a rendőrség vezeti el a klubból. Miközben Bori röviddel rá, erejének végét járva véget akar vetni a házasságuknak, Roland úgy érzi, hogy a túlkapásai teljesen jogosak és tovább erőszakoskodik vele. Később Karola ráveszi Borit, tegye félre a büszkeségét és közeledjen Roland felé, ha gyorsan el akar válni. Bori később tényleg bemegy a T. É. R.-be, hogy nyugodt körülmények között beszélhessen Rolanddal.

Joe-nak reggel nagy kő esik le a szívéről, mikor Edina virágnyelven közli vele, hogy új lakást fog keresni magának, és megköszöni Joe vendégszeretetét. A függetlenségét féltő, szabadságszerető Joe megkönnyebbül, mert azt hiszi, laza napok elé néz Edinával. Gyorsan szertefoszlik az illúziója, mikor Edina könyörtelen rendetlenséget csinál a szobájában. Joe-nál elszakad a cérna, a DJ Sport Fitneszbe menekül, ahol barátai, Barna és Sanyi megerősítik őt abban, hogy helyesen cselekedett: nehogy már Joe átmenjen papucsba!

Karesz elhűl, amikor Kikit és Paját, meg a csöves haverjait reggel a lakóhajón találja, és úgy viselkednek, mintha beköltöztek volna. Először kiakad, de aztán nehéz helyzetüket látva meghívja őket, hogy maradjanak a lakóhajón. De amikor Kiki és bandája turistalátványosságot csinálnak a hajóból, Bella és Milán befeszülnek, és azt követelik, hogy dobja ki őket. Karesz veszni látja a jó kis bevételi forrását, és attól is tart, hogy Kikiék csalódottak lesznek. Aztán eszébe jut, hogy a büfé kocsiban eteti meg az éhes turistákat.