Éjjel-nappal Budapest 1970-1974. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1970-1974. rész tartalma

 

 

2021.03.01., Hétfő 21:30 - 1970. rész

Milán jóleső érzéssel megy haza egy hosszú műszak után, de sokat nincsen ideje pihenni, mert hamarosan már újabb fuvar várja. Milán magabiztosan elfogadja a munkát, de az utcagyerekek annyira zavarják őt, hogy hirtelen felindulásból kidobja őket a hajóról. Milán már azt hiszi, megoldott minden problémát, de a fuvarja nem jól sül el, miután az utas féltékeny izomkolosszus barátja ki akarja csinálni őt. Milán futásnak ered, de a férfi a nyomára bukkan,..

Karolát megijeszti, hogy Ervin és közte valami komoly van alakulóban és ezért elmenekül előle. Bori és Franci azonban meggyőzik, hogy ez hülyeség, ezért visszamegy Ervinhez és bocsánatot kér tőle. Minden jól is alakul, kibékülnek, amikor felbukkan Ervin anyja...

Evelin belemegy, hogy Kristóf egy éjszakát az albérletben tölthessen, mert nincs hol aludnia. Bár Kristóf nem vágódik be Joe-nál, a fejébe veszi, hogy eléri, hogy mégis maradhasson, és egy általa készített ebéddel igyekszik megpuhítani a lakókat. Evelin mulatva figyeli, ahogy Kristóf először Virágot és Szofit csavarja az ujjai köré, majd Joe-nál is bevágódik. Kristóf azonban elszúrja a lehetőséget, amikor véletlenül elégeti Joe steak-jét. Ám Kristóf újra bedobja magát, és helyrehozza a hibáját, mire a lakók visszajönnek.

2021.03.02., Kedd 21:30 - 1971. rész

Roland reggel feldúltan véget vet a barátságuknak Bencével, amikor a fiú nyomást gyakorol rá, és eléri, hogy Roland beleegyezzen a gyors válásba. Nem sokkal később Roland az albérletben szabad utat enged a frusztráltságának, aminek során veszélybe sodorja Edinát, ezért Joe kihajítja őt. Roland ismét falat von maga köré, és kényszeríti magát arra, hogy erős és kemény maradjon. Ám a szervezete nem akar úgy működni, ahogy azt szeretné...

Franci összeveszik Andréval, amikor a bátyja közli vele, hogy Bence nem csak azért nem akarja őt, mert az alkata gáz, hanem mert ráadásul még merev is. Franci őrlődni kezd, majd nem bír ellenállni a kísértésnek, és felpróbál néhány szexi kelléket. Bence azonban rajtakapja őt, és Franci a föld alá tudna süllyedni szégyenében. Ám amikor még Mesi is azt veti a szemére, hogy még mindig szerelmes Bencébe, Franci kiborulva elmenekül, de Bence meg akarja vigasztalni őt.

Szofi, Barbi és Tamara ledöbbennek, amikor Tivadar megmutatja nekik az új munkaruhájukat. Miután ráveszik magukat arra, hogy elmondják Tivadarnak, hogy milyen ízléstelennek találják a terveit, Tivadar megmakacsolja magát, és kényszeríteni akarja a lányokat, hogy mégis az ő elképzelése szerint öltözködjenek. Szofi, Barbi és Tamara nem hajlandók ezt eltűrni, és sztrájkba lépnek.

2021.03.03., Szerda 21:30 - 1972. rész

Bori eleinte Roland egy szavát sem hiszi, amikor az azt állítja, hogy örökre elhagyja az országot. A lány biztosra veszi, hogy az egész színjáték csak azért van, hogy Roland visszaszerezze őt. Bori látszólagos lazasága csak addig tart, míg Bori a kezébe nem veszi az aláírt válási papírokat. Bori fájón ráébred, hogy Roland feladta, és többé már nem harcol a kapcsolatuk megmentéséért.

Tekla reggel aggódva megállapítja, hogy Máténak már meg kellett volna érkeznie a kalandtúrájáról. Mikor Tamara azzal viccelődik, hogy Mátét biztosan felfalták a medvék, Tekla nem bírja tovább, és úgy dönt, elmegy az erdőbe, és megkeresi a férfit. Mátét sokáig keresik, ezzel veszélybe sodorva saját magukat is. Tekla aggodalma egyre erősebbé válik, mikor nem találják a fiút…

Norbi fel akar szedni egy dögös lányt, Kittit, de a partyjának a végén váratlanul megjelenik a lány exe, aki beleköt Norbiba. Mielőtt azonban verekedés törne ki, Kornél kihívja a biztonsági őröket. A srác azonban nem hagyja annyiban a dolgot, és ellopja Norbi Dj szettjét. Norbi először bepánikol, majd a szintén bosszúszomjas Kittit hívja segítségül…

2021.03.04., Csütörtök 21:30 - 1973. rész

André úgy érzi, hogy Roland távozásával esetleg lehetne esélye Borinál, ám reggel lepattan Boriról, ami annyira sérti a büszkeségét, hogy most már igazán meg akarja hódítani. Amikor be akarja bizonyítani, mennyire komolyak az érzései, hogy nem csak szexet akar tőle, és a szeme láttára visszautasítja, és kidobja Sztellát a házból, Bori nyomatékosan értésére adja, hogy reméli, André nem zúgott bele. André fájdalmasan ébred rá arra, hogy Bori egyszerre nagyon közel és nagyon távol van tőle, és végül frusztrált szexbe menekül Sztellával.

Tekla biztosra veszi, hogy Máté még mindig szereti. Tekla egész nap makacsul próbál beszélni Mátéval, hogy elképzelhetőnek tartja-e az újrakezdést, de Máté folyton kihúzza magát a beszélgetés alól, mivel titkon még mindig szereti Teklát, de nem tudja, hogy a történtek után még van-e jövőjük.

Norbi reggel be van indulva, hogy újra szexeljen Kittivel. De Kitti exe undorító húzása megzavarja őket, aki még mindig dühös az előző napi kínos fotók miatt. Egyre erőszakosabban zaklatja az albérletben lakókat, így Norbinál elszakad a cérna, kifundál egy tervet, amivel megszabadulhat a sráctól. Vizeletbombákkal dobálja meg, amiben a többiek is segítenek neki. A fiú bele is megy, hogy békén hagyja Norbit és a barátait.

2021.03.05., Péntek 21:30 - 1974. rész

Barbit felzaklatja, mikor Róbert hatalmas drámát csap abból, hogy ő és Joe meghitten együtt reggeliznek. Barbi azzal vádolja, Róbertet, hogy nem bízik benne, és féltékeny. Később, mikor Joe felbukkan a Frufruban, hogy elmesélje: Róbert közölte vele, hogy tartsa magát távol Barbitól, Barbi ijedten döbben rá, hogy ha nem akarja elveszíteni Róbertet, lépnie kell.

Mátét rosszul érinti, hogy mennyire rosszul esett Teklának, amit mondott, és kénytelen beismerni, hogy hazudott. De bármennyire is szereti Teklát, nem lehetnek együtt, mert a gyereke Andrétól van. Máté bűntudattól gyötörve arra kéri Teklát, hogy költözzön haza az apjához, mivel mindkettőjüknek rossz, ha együtt élnek.

Virág karrierje nem is alakulhatna jobban. Reggel Tamara jön új koreot tanulni, Dezső pedig meghozza az új fellépő ruhákat, és még egy fotózása is lesz. Mindenki osztozik az örömében, kivéve Lalit, aki gyerekes hisztit vág le Virág lelkesedése és sikere miatt. Végül Gábor ébreszti rá arra, hogy Virág párjaként támogatnia kell őt.