Az ígéret 1. évad, 36-40. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 36-40. rész tartalma

 

 

2021.02.22., Hétfő 15:55 - 1. évad, 36. rész

Sehriye azt ajánlja a fiának, hogy játssza el Nigarnak, hogy ő nehezen kapható, arra majd ráharap. Talaz névtelenül bejelenti a rendőrségnek, hogy Leyla volt a betörő. Leyla épp azt magyarázza Kemalnak, hogy csak azért tört be, mert egy barátjának akart segíteni, amikor megjön a rendőrség. Kemal hamis alibit biztosít Leylának. Leyla aggódik, hogy Kemal bajba kerülhet miatta, ezért úgy dönt, hogy titokban elmegy.

2021.02.23., Kedd 15:55 - 1. évad, 37. rész

Reyhan egy gyerekkori barátja átmegy Mukadder nénihez, és almát visz Reyhannak. Emir féltékeny lesz, de annyira, hogy amikor kiderül, előrébb hoztak egy fontos megbeszélést, akkor inkább Reyhan mellett marad. Amikor Cemre megtudja ezt, dühös lesz. Egy bizonyos Filiz is megpályázza a dada állást Kemalnál, és Leyla teljesen el van ragadtatva tőle. Kemal felveszi, azonban Filizt Talaz küldte, hogy Leyla végre eljöjjön a házból.

2021.02.24., Szerda 15:55 - 1. évad, 38. rész

Emir és Reyhan még mindig vidéken vannak. A férfi megtalálja a lány naplóját, és beleolvas. Reyhannak ugyan tagadja, de a lány biztos benne, hogy belenézett, mert Emir attól kezdve ellenségesen viselkedik vele, és úgy dönt, hazamegy Isztambulba. Épp indulna, amikor Reyhan egy gyerekkori barátnője megjelenik, és a terhes asszonynál éppen náluk indul meg a szülés. Leyla is nagy döntésre szánja el magát. Úgy határoz, hogy eljön Kemaléktól.

2021.02.25., Csütörtök 15:55 - 1. évad, 39. rész

Reyhan barátnőjénél megindul a szülés. Orvos híján a lány vezeti le. Szerencsére problémamentesen. Emir felajánlja, hogy marad még velük, ha bármi segítség kellene, de Reyhan nem kér belőle, így a férfi elindul haza Isztambulba. Reyhan pár nap múlva követné, de szeretné megvárni, amíg nénje felgyógyul. Leyla eljön Kemaléktól, amit Masal nehezen visel. Az új dadája pedig előkészíti Talaz tervét, hogy elrabolják a kislányt.

2021.02.26., Péntek 15:55 - 1. évad, 40. rész

Emir visszamegy Reyhanhoz, és elmondja, hogy lekéste a gépet. Ráveszi, hogy másnap együtt menjenek haza. Sefer hiába győzködi, Nigar el akar válni tőle. Cavidan Cemrét próbálja győzködni, hogy Emir nem is érdeklődik Reyhan iránt, amikor Emir és Reyhan megérkeznek. Kemal elviszi Leylának az utolsó néhány napra szóló fizetését, és megtudja tőle, hogy el fog utazni néhány napra. Masal ráveszi Sehriyét, hogy hívja fel Leylát.