Az ígéret 1. évad, 41-45. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 41-45. rész tartalma

 

 

2021.03.01., Hétfő 15:55 - 1. évad, 41. rész

Filiz a parkban várja, hogy Taci elrabolja Masalt, azonban Leyla még utoljára látni akarja Masalt, és titokban ő is elmegy a parkba. Taci észreveszi őt, és nem rabolja el Masalt. Cavidan nem akar elmenni sehova Sunával. Emir érzi köztük a feszültséget, és amikor rákérdez, Suna elmondja, hogy az anyja szégyelli őt mások előtt. Cavidan tagadja, de Sunát megrázza ez a helyzet. Reyhan aggódik Sunáért, de Emir megemlíti, hogy előtte is levert volt. Filiz titokban felhívja Talazt, hogy megkérdezze, miért nem vitték el Masalt.

2021.03.02., Kedd 15:55 - 1. évad, 42. rész

Kemal szembesül azzal, hogy Masalt elrabolták. Azonnal a keresésére indul Leylával. Hikmetet megműtik, Reyhan titokban a kórházba megy, hogy meglátogassa, de Emir követi. A lány azzal védekezik, hogy kivizsgálásra jött. Emiatt Melike otthon ágyba parancsolja, Emir pedig igyekszik mindenben kiszolgálni. Cemre egyre nehezebben viseli Emir és Reyhan házasságát. Hát még, amikor megtudja, hogy a férfi vacsorázni vinné a feleségét. Hogy ezt meggátolja, titokban előrehozza Emir egyik megbeszélését, amin a férfi kénytelen részt venni. Filiz Masal elrablása után több pénzt akar, ezért faképnél hagyja Talazt.

2021.03.03., Szerda 15:55 - 1. évad, 43. rész

Leyla és Kemal a rendőrséggel karöltve keresik Masalt. Leyla rá is akad Filiz- az elrabló- búvóhelyére, ahol azonban csapdába esik. Ő is túsz lesz. Hikmet megesketi Reyhant, hogy nem mondja el senkinek a rosszullétét és, hogy kórházba került. Amikor váratlanul megjelenik Melike. A lány ezt követően egész éjjel bent marad az apósánál, és amikor másnap hazaér, Emir hiába vonja kérdőre, nem szól arról, hol töltötte az éjszakát. Emir ezért csúnyán lehordja Reyhant. Melike fültanúja a korholásnak, és a lány védelmére kel.

2021.03.04., Csütörtök 15:55 - 1. évad, 44. rész

Nigar kihallgatja, amikor Melike elmondja Reyhannak, hogy azt hazudta Emirnek, hogy Reyhan Fatmánál maradt az éjszakára. Sefer pénzt akar szerezni, hogy megvegye Nigarnak a kabátot, amit akar. Végül megveszi a kabátot. Nigar elmondja Cavidannak, amit Melikétől hallott, ezért Cavidan néhány nap szabadságra küldi Melikét. Fatma felhívja a házat, de Cavidan veszi fel. Elmondja neki, hogy szeretne Reyhannal beszélni, mert a legutóbb nem maradt sokáig. Cavidan úgy dönt, áthívja Fatmát.

2021.03.05., Péntek 15:55 - 1. évad, 45. rész

Talaz megöli Filizt és Sekipet, majd Masal keresésére indul, aki bujkál előle. Emir kérdőre vonja Reyhant, hogy hol volt az éjjel, de Reyhan nem mondhat neki semmit. Emir annyira idegesíti a hallgatása, hogy úgy dönt, el kell válniuk. Cemre megtudja Yoncától, hogy mi áll a dokumentumokban, amelyek Reyhanról szólnak. Úgy dönt, Cavidannnak is tudnia kell róluk. Az egyikben az áll, hogy Reyhan nevére írják a cég 10 százalékát. Sefer próbál pénzt szerezni, ezért egy uzsorást akar felhívni.