A császárnő 49-52. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárnő 49-52. rész tartalma

 

 

2021.04.27., Kedd 15:50 - 49. rész

Emperatriz nem meri bevallani Alejandrónak, hogy fél elmenni vele az orvoshoz. Godinez felügyelő rákényszeríti, hogy vallomást tegyen Armando ügyében. Elena egy fontos meghallgatásra megy. Justo megtudja, hogy Elisa megszökött New Yorkból. Leonor elhagyja a kórházat, és tanúskodni akar Justo ellen. Alejandro megkéri Federicót, hogy képviselje Emperatrizt. Elisa aláírja a szerződését. A három nővér újra találkozik. Perfecta bevallja nekik, hogy ő Emperatriz anyja. Justo nagy ünnepséget szervez Alma Rosa születésnapjára.

2021.04.28., Szerda 15:50 - 50. rész

Emlékmisét tartanak Alma Rosa halálának évfordulóján, ahol a három testvér az apjára is emlékezne, amiből Justo miatt botrány kerekedik. Leonor vall a múltjáról Cicusnak. Emperatriz visszavásárolja anyjának a lakását, és ki is békül vele. Perfecta mindenkivel szemben lánya mellé áll. A lányok bevallják Alejandronak, hogy Emperatrizt le akarják csukatni. A férfi mindkét felet őszinte támogatásáról biztosítja. Justo ezúttal Esther és Elisa megölésével bízza meg gonosztevő ismerőseit. A merénylet ismét félresikerül, de Esther komolyan megsérül, és azon múlik az élete, hogy sikerül-e vért szerezni neki. Leonor elmondja Perfectának, hogy tudja, ő az, akinek lánya született Justótól.

2021.04.29., Csütörtök 15:50 - 51. rész

Emperatriz felajánlja a vérét Esthernek, aki súlyos állapotban fekszik a kórházban. A fiatal nő azonban nem fogadja kitörő örömmel a hírt, amikor felébred. Leonor ellátogat egy közjegyzőhöz. Don Justo is meglátogatja Esthert, azzal a céllal, hogy örökre elhallgattassa. Emperatriz szembesül az igazsággal.

2021.04.30., Péntek 15:50 - 52. rész

Emperatriz egy véletlen folytán rájön, hogy a lánya haláláról szóló történet gonosz félrevezetés, amit a bűnösökön számon is kér. Esther egyre jobban lesz. Manuel hamis tanúvallomást tesz a felügyelőnél Emperatriz ellen, és Benitot is felhasználja megsemmisítő tervéhez. Justo rajtakapja Elenát Gonzalóval, eltiltja tőle, és fel is pofozza a lányt. Emperatriz az ügyvédhez készül Alejandróval, amikor Godinez felügyelő érte jön, és letartóztatja.