A fény hercegnője 12-16. rész tartalma

ˆhirdetés

A fény hercegnője 12-16. rész tartalma

 

 

2021.04.26., Hétfő 14:25 - 12. rész

A király engedélyezi, hogy Hvai-t kénművesként alkalmazzák a tüzérségben, azonban komoly baleset történik nem sokkal azután, hogy az új munkás csatlakozik a csapathoz. A gyanú egyből Hvai-ra terelődik, ő azonban elszántan igyekszik bizonyítani ártatlanságát.

2021.04.27., Kedd 14:25 - 13. rész

Hvai-t japán kémnek hiszik a hivatalban, ezért Hong tanácsos megszökteti. Hong Joo Won-t a hivatalban történtekért és Hvai megszöktetéséért fogdába zárják. Hvai In Woo-tól kér segítséget, hogy megmentsék a tanácsost. Hvai kieszel egy tervet, hogy bebizonyítsa, nem ő áll a kénkatasztrófa mögött. A hercegnő rájön, hogy a mérgezést a "kék láng" okozta...

2021.04.28., Szerda 14:25 - 14. rész

Hvai rájön, hogy szándékosan tették a ként a tűzre. Megkezdik Hong tanácsos vallatását. Inmok királyné ledöbben, amikor meglátja egyik udvarhölgye csuklóján a karkötőt, amit lányának, Jeongmyeong hercegnőnek ajándékozott. Gwanghae király magához hívatja Hvai-t...

2021.04.29., Csütörtök 14:25 - 15. rész

Gwanghae királynak továbbra is kétségei vannak Hvai személyazonosságát illetően. Kang In Woo megajándékozza Hvai-t egy karkötővel és megígéri, visszaszerzi neki azt a karkötőt, amelyik elveszett. Üzenet érkezik a királynak a kései Jin-dinasztiától, a király titokban tárgyal a küldöttekkel. Gwanghae király kijelenti, tenni fog róla, hogy megnyerjék a háborút akármibe is kerül. Hvai megtudja, hogy az elveszett karkötője az édesanyjánál, Inmok királynénál van.

2021.04.30., Péntek 14:25 - 16. rész

Heo Gyun meg akarja tudni Hvai-tól, miért olyan fontos a királynénak a karkötő. Hvai a személyazonosságát továbbra is elrejti, egy udvari hölgy testvéreként mutatkozik be a férfinek. A Ming követek megsértették a koronát, az a kérdés, küldjenek-e segítséget nekik vagy sem. Hvai levelet akar küldeni a királynénak Heo Gyun segítségével. Hvai odaadja a búcsúlevelét Hong tanácsosnak, mivel úgy dönt, elhagyja a tüzérségi hivatalt. Inmok királynőt csapdába csalják.