A vipera 11-15. rész tartalma

ˆhirdetés

A vipera 11-15. rész tartalma

 

 

2021.04.26., Hétfő 22:00 - 11. rész

Demetrio minden erejével azon van, hogy meghódítsa Veronicát. Még mindig nem biztos a dolgában, de úgy sejti, hogy ő okozta az öccse halálát. Juan mindent elmond az apjának, de Teo nem akarja elhinni a történetet és őszintén hisz Veronica ártatlanságában. Virginia találkozik Gilbert doktorral, ám Veronica és Demetrio véletlenül ugyanabban az étteremben ebédel.

2021.04.27., Kedd 22:00 - 12. rész

Teodoro éppen szembesíteni akarja Virginiát Verónicával, amikor Virginia ájulást színlel. Virginia azt hazudja Juannak, hogy szívbeteg. A lány rosszullétekor Juan ki akar hívni egy orvost, és Verónicának Gilbert doktor jut először az eszébe. Juan elsiet hozzá, ám az orvost nem sokkal azelőtt lelőtték.Veronica bevallja nagybátyjának, hogy nem szerelmes Juanba.

2021.04.28., Szerda 22:00 - 13. rész

Ruiz detektív megszerzi Virginia kórlapját, amelyen Verónica neve szerepel. Teo közben szerez egy elismervényt annak az illetőnek az aláírásával, aki rendszeresen felvette Ricardo pénzét. Minden jel Verónica ellen szól, és már-már Teodoro is hisz a látszatnak.

2021.04.29., Csütörtök 22:00 - 14. rész

Veronica és Virginia összeverekednek, mert Virginia szörnyű dolgokat mond Veronica szüleiről. A család egyértelműen Virginia mellé áll, még Teodoro is. Az esti összejövetelt legszívesebben lemondaná a család, de nem akarják, hogy meginduljon a pletyka, ezért nem teszik. Don José elmondja Juan-nak, hogy szerinte Virginia volt Ricardo Platas barátnője. Demetrio elmegy, hogy megvigasztalja Veronicá-t. Azonban meglátja őket Teodoro bácsi. Ki akarja dobni a fiút, de ő ehelyett inkább megkéri Veronica kezét.

2021.04.30., Péntek 22:00 - 15. rész

Veronica nénikéi támogatják, hogy a lány Demetrio-hoz menjen feleségül. Végül Teodoro is beleegyezik, hogy fogadja a fiút. Veronica szerepajánlatot kap, de nem tudja eldönteni, hogy a karrierjét vagy a házasságot válassza-e. Juan szerenádot ad Veronicá-nak, ezzel kiváltja az egész család felháborodását. Sará-t meglepi, hogy Teodoro ilyen hirtelen Veronica ellen fordult és most már ő is ellenzi a lány és Juan házasságát. Megpróbál beszélni a fiával, de Juan kitart amellett, hogy feleségül akarja venni Veronicá-t.