Az ígéret 1. évad, 73-77. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 73-77. rész tartalma

 

 

2021.04.19., Hétfő 12:00 - 1. évad, 73. rész

Emir és Reyhan Zeynep nyomára akad. Sikeresen kiszabadítják a lányt az elrablóitól, majd hazaviszik. Emir áthívja Kemalt, hogy megbeszéljék a közelgő tárgyalás részleteit. Nedret kérésére Kemal Leylát is magával viszi, hogy ő is megismerkedjen a család többi tagjával. A lányra Cavidan nem tesz jó benyomást. Már lenyugodnának a kedélyek, amikor a háznál megjelenik Belma a rendőrséggel, akiknek azt állította, hogy Reyhanék elrabolták tőle Zeynepet.

2021.04.20., Kedd 12:00 - 1. évad, 74. rész

Emir visszahozza Zeynepet a mostohaanyjától. Eléri az asszonynál, hogy mondjon le a lányról, mert tanúsítani fogja a rendőröknek, hogy többször is bántalmazta. Reyhan nem győz neki hálálkodni. Emirt ugyanakkor gyötri a bűntudat, amiért nem hitt Reyhannak, és mindenfélével vádolta. Szeretne tőle bocsánatot kérni, de egyelőre keresi az alkalmat. Cemre bajba kerül. Nem tud kijutni a vidéki házból, ahol Zeynepet fogva tartották. Belma ugyan rátalál és kimenti, de az anyjánál továbbra sem jelentkezik.

2021.04.21., Szerda 12:00 - 1. évad, 75. rész

Talaz mindenképp azt akarja, hogy Leyla hazamenjen, ezért Kemal elmegy, hogy beszéljen vele. Nem tudja meggyőzni Talazt, hogy gondolja meg magát, de Talaz száján kicsúszik az, hogy amióta Leyla nála van... Kemal gyanakodni kezd. Cavidan meghívja magához délutánra Süheylát és a társaság néhány tagját. Megtudja, hogy péntekig van ideje adakozni a számukra, mert akkor lesz a tagfelvétel. Azonban nem tud annyi pénzt szerezni addig, amennyit szeretne, ezért a könyvelőjétől kér tanácsot. Ő azt javasolja, hogy tegye zálogba valamelyik ékszerét, de Cavidan először erről hallani sem akar.

2021.04.22., Csütörtök 12:00 - 1. évad, 76. rész

Leyla és Kemal veszekednek azon, hogy Kemal elment Talazhoz. Végül Kemal megbántja Leylát, hogy lezárja a vitát. Sehriye azt tanácsolja Kemalnak, hogy ne viselkedjen így Leylával, azonban erre Kemal Sehriyét is megbántja. Sehriye úgy dönt, elmegy a házból. Emir féltékeny, mert azt hiszi, hogy Burak férfi. Suna észreveszi, hogy valami baja van, és azt hiszi, veszekedtek Reyhannal.

2021.04.23., Péntek 12:00 - 1. évad, 77. rész

Emirt továbbra is bosszantja Ismet kiléte. Továbbra sem tudja, hogy egy hölgyről van szó, így amikor Reyhan még egy hatalmas csokor virágot is kap a főnökétől, eluralkodik rajta a féltékenység. Sunának tetszik, hogy ilyennek látja a bátyját, és bízik abban, hogy jót tehet a kapcsolatuknak Reyhannal, ezért nem árulja el neki, hogy Ismet nem férfi. Sehriye összeveszik Kemallal, eljátssza, hogy felmond, és eljön a háztól. De teszi ezt azért, hogy ne Leyla menjen el, amit el is ér, hiszen a lány nem hagyná magára Masalt.