Isztambuli menyasszony 2. évad, 43-46. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 43-46. rész tartalma

 

 

2021.04.26., Hétfő 18:45 - 2. évad, 43. rész

Faruk vallomást tesz a rendőrségen, Süreyya úgy érzi a férje egyre inkább kizárja az életéből. A házaspár között a feszültség egyre nő. Faruk kérdőre vonja az anyját, hogy milyen jogon fenyegette meg Begümöt. Ipek a babára hivatkozva arra kéri Fikretet, hogy aludjon a kanapén. Begümnek az utolsó pillanatban szabadnapja lesz, így Emir arra kéri az anyját, tartson vele az iskolai táborba. Így a kisfiú az apjával és az anyjával együtt utazik, Faruk azonban nem szól erről Süreyyának. A nő mástól tudja meg, hogy kivel van a férje.

2021.04.27., Kedd 18:45 - 2. évad, 44. rész

Esma arra kéri Kiymetet, hogy találjon valamit Reyhan házában, amit felhasználhat régi vetélytársa ellen. Garip elhívja egykori szerelmét a faházba, Esma pedig nem tudja, mit csináljon. Ám a szívének ő sem parancsolhat. Faruk boldogan táborozik Begümmel és a fiával. Süreyya megpróbál uralkodni magán, hogy a férje neki erről nem szólt, ám egy idő után nem bírja tovább. A nő Faruk után megy, a férfi pedig őszintén vall arról, hogy mit érez valójában. Adem továbbra is rendesen jár a pszichiáterhez, és a beszélgetések ismét olyat hoznak elő, amire a férfi nem számít. Süreyya a nagynénjéhez megy, ám Faruk nem hagyja, hogy a nő ezúttal is elmeneküljön.

2021.04.28., Szerda 18:45 - 2. évad, 45. rész

Senem és Akif lebuknak Faruk és Süreyya előtt. Utóbbiak elképedten veszik tudomásul a furcsa párost. Ipek és Fikret vacsorázni mennek, az étteremben pedig megjelenik a barátaival Esra. A titkárnő a mosdóban kihallgatja Ipeket, amint az anyjával Fikretről beszél. Esma dühös Süreyyára, úgy érzi a fia a nő miatt hagyta ott a táborban a fiát. Faruknak csodás meglepetése van Süreyya számára. Kiymet próbál találni valamit Reyhan házában, és kapóra jön neki a nővére költözése. Nurgül attól tart, Esma kezd megbolondulni.

2021.04.29., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 46. rész

Bármennyire is próbálkozik Fikret, Ipek túlfélti a babát. Esma egy pillanatig sem tűri Süreyyát Osman közelében. Az idős asszony egy magánnyomozót állít a menyére, abban a reményben, hogy rajtakapja valamin. Esra és Fikret együtt dolgoznak a hétvégén az irodában, ahová Adem is beállít. Begüm szeretné bemutatni Cant Emirnek. Esma mindent kitalál, hogy ne találkozzon Garippal.