Isztambuli menyasszony 2. évad, 57-61. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 57-61. rész tartalma

 

 

2021.05.17., Hétfő 18:45 - 2. évad, 57. rész

Adem kimagyarázza magát Faruk előtt, és elmondja, hogy Fikret a segítségét kéri. A legidősebb Boran fiú csalódottan veszi tudomásul, hogy az öccse még Ademtől is hamarabb kér segítséget, mint tőle. Süreyya hosszas tépelődés után felhívja Begümöt, hogy találkozzanak. Reyhan találkozóra hívja Esmát. A zavarodott asszonynak végzetes terve van, hogyan szabaduljon meg egykori vetélytársától.

2021.05.18., Kedd 18:45 - 2. évad, 58. rész

Begüm érzi, hogy Süreyya nem hazudik, és teljesen tanácstalan. Esma és Reyhan kórházba kerül, miután kimentik őket a tűzből. Faruk sehogyan sem érti, mit keresett az anyja Adem anyjával Garip házában, és Esma is kerüli a válaszokat. Süreyya segít az anyósának és Garipnak találkozni a nő szobájában. Burcu nagyon igyekszik, hogy elfogadtassa magát a Boran családdal, és megmutassa Osmannak, milyen lenne barátnőként. Senem és Akif éttermi vacsorája ezúttal sem zajlik zökkenőmentesen.

2021.05.19., Szerda 18:45 - 2. évad, 59. rész

Akif erősködik, hogy vegyenek terhességi tesztet. Senem szerint felesleges, de a tüneteket már ő sem hagyhatja figyelmen kívül. Reyhan magához tér a kórházban, Garip pedig gondosan egyeztet vele, hogy mit mondjon. Esmát sem hagyják nyugton a fiai, senki nem érti valójában mi is történt, és a két nő miért találkozott Garip házában. Farukot különösen zavarja a helyzet, ezért elmegy a helyszínre, ahol talál valamit. Ipek kezd egyre jobban kivetkőzni magából, már gondolkodás nélkül megsért bárkit, a körülöttük levők pedig egyre nehezebben viselik, beleértve Fikretet.

2021.05.20., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 60. rész

Miután Faruk megtalálja az öngyújtót, egyre biztosabb abban, hogy Reyhan és Esma nem mondanak igazat. Ezt csak megerősíti Fikret, aki Ademtől teljesen máshogy hallja vissza az éjszaka történteket, mint az anyjától. Senem és Süreyya találkoznak a gyógyszertárban, mind a ketten terhességi tesztért mennek. Süreyya figyelmezteti Esma asszonyt, hogy jobb lenne elmondani a viszonyát Garippal. Amikor Faruk kérdőre vonja az anyját az éjszakával kapcsolatban, az idős nő úgy dönt, tiszta vizet önt a pohárba.

2021.05.21., Péntek 18:45 - 2. évad, 61. rész

Faruk egyelőre képtelen megemészteni, hogy az anyja kész lenne új életet kezdeni Garippal. Süreyyát is arra kéri, hogy ne álljon Esma mellé. Az asszony úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy az egész családnak elmondja a hírt. Süreyya megcsinálja a terhességi tesztet, akárcsak. Senem. Utóbbi döbbenten látja az eredményt. Ademre egyre jobban hat a pszichológus kezelése, bár maga sem akarja beismerni, az anyját már kezdi más szemmel látni. Fikret kiborul, és beolvas Ipeknek. A férfi vergődik, miután rádöbben, hogy az egész házassága egy gyerekkori ábránd elhibázott eredménye.