A császárnő 53-57. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárnő 53-57. rész tartalma

 

 

2021.05.03., Hétfő 15:50 - 53. rész

Emperatrizt letartóztatják. A börtönben rögtön rászállnak az erőszakoskodók. Elena bulimiában szenved, és nem hallgat Mauricióra sem. Benito megpróbál visszatérni Cicushoz. Manuel arra készül, hogy Emperatriz ellen tanúskodik. Justo megígéri neki, hogy kinevezi elnöknek. Emperatriz és Caimana összeverekednek. Justo újabb bérgyilkost küld Leonorhoz.

2021.05.04., Kedd 15:50 - 54. rész

Emperatriz legyőzi Caimanát, de büntetést kap érte. Leonor megmenekül a gyilkostól, és Alejandrónál rejtőzik el. Perfecta összekülönbözik Robertóval. Alejandro meglátogatja Esthert. Justót letartóztatják. Elisa megszellőzteti a sajtónak, hogy Emperatrizt csalással vádolják. Elkezdődik a tárgyalás. Manuel Emperatriz ellen vall. Justo újabb bérgyilkost küld Leonor és Emperatriz ellen. Esthert kirúgják a munkahelyéről.

2021.05.05., Szerda 15:50 - 55. rész

Emperatriz-t megtámadják a börtönben. Don Justo szabadon távozhat, miután Leonort lelövik az utcán, és nem tud vallomást tenni. Elena nehezen dolgozza fel, hogy nagyapja nem az, akinek eddig hitte. Gonzalo nagy meglepetést tartogat a számára. Mindenki kap idézést a nagymama végrendelete miatt, még Perfecta is. Emperatriz szépségversenyt szervez a börtönben.

2021.05.06., Csütörtök 15:50 - 56. rész

Dona Leonor végrendeletének ismertetése nem várt fordulatokat hoz, ezért don Justonak újabb és újabb ellenfelekkel kell megküzdenie többek között Perfecta személyében. A Real család majdnem minden tagja megveti és ellenzi az öreg Justo kegyetlen játékait és ez alól Emperatriz most sem lehet kivétel.

2021.05.07., Péntek 15:50 - 57. rész

Alejandro megkéri a börtönben ülő Emperatriz kezét, aki inkább szabadlábon esküdne. Elisa közben titokban rombolja Emperatriz ügynökségének hitelét. Elena senkinek sem hagyja, hogy segítsen a táplálkozási gondjain, és tovább gyengül. Közben Gonzalóval gyors esküvőt terveznek. Emperatrizt jó magaviseletéért feltételesen szabadlábra helyeznék, de belekeveredik egy szökési kísérletbe. Ártatlanságában nem hisznek, így a börtönben marad. Alejandro - majd Manuel is - felvilágosítja a döbbent Justót a del Real vállalat új tulajdonviszonyairól.